Fotbal international

Lucien Favre, la un pas de plecare de la Dortmund! Jucătorii sunt de partea lui și îl mai vor la echipă

24.11.2019 | 17:53
Lucien Favre la un pas de plecare de la Dortmund Jucatorii sunt de partea lui si il mai vor la echipa
ADVERTISEMENT

Lucien Favre, antrenorul Borussiei Dortmund, este pe pas de plecare din cauza rezultatelor din ultimile meciuri. Fanii i-au cerut demisia la ultimul meci din Bundesliga, 3-3 cu Paderborn, dar jucătorii vicecampioanei Germaniei îl susțin și acesta este singurul motiv pentru care tehnicianul nu a fost încă demis de la echipă.

Lucien Favre, aproape de a fi demis de la Dortmund

Lucien Favre este aproape de a fi demis de la Borussia Dortmund, șefii vicecampioanei Germaniei fiind supărați pe faptul că au pierdut rușinos cu 0-4 în derby-ul cu Bayern Munchen. Chiar și fanii lui Dortmund i-au cerut demisia la ultimul meci din Bundesliga cu Paderborn.

ADVERTISEMENT

Conducerea și fanii lui Dortmund sunt supărați pentru inconstanța echipei și nu pot uita felul în care echipa a pierdut campionatul în sezonul trecut, deși la un moment dat a părut că nimeni nu îi mai poate prinde din urmă.

Jucătorii îl apără pe Lucien Favre

Jucătorii Borussiei Dortmund îl apără pe Lucien Favre și își doresc ca tehnicianul elvețian să rămână pe banca echipei în continuare. Marco Reus, căpitanul echipei, i-a luat apărarea lui Lucien Favre imediat după remiza cu Paderborn: „Noi suntem în teren și noi facem greșeli!”

ADVERTISEMENT

„Vreau să fiu foarte clar când vă spun că antrenorul nu are nimic de-a face cu rezultatul pe care le-am făcut. Noi trebuie să dăm socoteală pentru rezultatele slabe nu antrenorul”, a mai spus Marco Reus.

„Am greșit mult și trebuie să ne revenim la următorul meci. Nu vreau ca antrenorul nostru să fie criticat pentru greșelile noastre”, a declarat și Mats Hummels la finalul confruntării din Bundesliga.

ADVERTISEMENT
  • 50.000.000 de euro este cota de piață a lui Marco Reus, conform transfermarkt.com