Luciu şochează: “Mai am puţin şi dorm în congelator!”

Nicoleta Luciu a fost, ani la rand, cea mai dorita femeie din Romania. Intre timp, au venit multe alte frumuseti din urma si, tocmai pentru ca nu vrea sa ramana in urma, la acest capitol, Nicoleta ar...
08.11.2014 | 09:32
Luciu socheaza Mai am putin si dorm in congelator
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu a fost, ani la rand, cea mai dorita femeie din Romania. Intre timp, au venit multe alte frumuseti din urma si, tocmai pentru ca nu vrea sa ramana in urma, la acest capitol, Nicoleta ar face orice sa ramana vesnic tanara.

A castigat concursul Miss Romania, in 1999, si, timp de cativa ani, a fost considerata una dintre cele mai frumoase si mai dorite femei din Romania. Desi acum nu mai este privita ca un trofeu de barbatii care o idolatrizau in urma cu 10-15 ani, Nicoleta nu si-a pierdut farmecul si face tot ce ii sta in putinta ca sa se mentina in galeria bombelor-sexy autohtone.

ADVERTISEMENT

Din pacate, insa, timpul trece si deja a aratat ca poate fi necrutator cu fizicul brunetei, asa cum este si natural sa se intample. Nicoleta stie ca intreaga ei cariera se datoreaza mai ales bustului sau impresionant si picioarelor lungi, asa ca face tot posibilul sa se mentina cat mai mult in forma. Luciu are deja 34 de ani, insa spera sa arate in continuare la fel de bine macar inca un deceniu de acum inainte.

“Fac criosauna de ceva vreme si pot spune ca da rezultate miraculoase. Mai am si eu ceva sunculite pe ici pe colo si criosauna le rezolva. Vreau sa-mi fac si pentru fata ceva asemanantor, am inteles ca exista o procedura care efectiv iti sterge cativa ani de pe chip. Mai am putin si dorm in congelator ca sa ma mentin tanara. Bine, sunt inca tanara, dar vreau sa ma mentin. Daca te congelezi la tinerete te gaseste mai greu batranetea”, a declarat Nicoleta Luciu, in exclusivitate pentru CANCAN.ro.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu a devenit celebra datorita sanilor sai impresionanti, “pe spatele” carora a reusit sa-si cladeasca o cariera infloritoare. Din nefericire, insa, bustul proeminent a venit la pachet cu o problema pe care o au toate femeile dotate: durerile de sale, cum se spune in popor. Mai mult decat atat, dupa nasterea tripletilor, Luciu si-a pus silicoane, caci sanii incepusera sa o cam ia la vale, asa ca greutatea lor a devenit si mai mare. Implicit, durerile de spate sa-u inrautatit, insa Nicoleta le suporta cu stoicism si se straduieste sa le trateze: “Am ceva probleme cu coloana si dureri de spate destul de mari. Eu am avut mereu sanii mari, nu mi se trage de la silicoane, dar va dati seama ca sanii au legatura, greutatea lor, mai exact. Atunci cand ai copii stai mai mereu aplecata, si de aici iar te alegi cu dureri. Din fericire nu e nimic foarte grav si oricum, ma tratez. Fac tot felul de masaje, merg la inot, iar criosauna face si ea foarte bine la oase”, ne-a mai spus Luciu.

In urma cu doar cateva saptamani, Nicoleta Luciu a hotarat sa se mute definitiv la Miercurea Ciuc, orasul de bastina al sotului sau, Zsolt Csergo. Chiar daca, initial, i-a fost greu sa ia aceasta hotarare, acum, Nicoleta este incantata pana peste cap ca a plecat din Bucuresti: “Este grozav la Miercurea Ciuc. Atunci cand am decis sa ma mut din Bucuresti am luat cea mai buna decizie. Practic le-am salvat viata copiilor mei. Aici nu este poluare, nu este trafic, nu pierdem timpul aiurea stand in masina cu orele pentru a ajunge la scoala”, ne-a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Sursa: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!