Fotbal intern

Lucrările stadionului „Steaua” nu au fost oprite de coronavirus! Tabela de marcaj a fost montată. Foto

25.04.2020 | 20:42
Lucrarile stadionului Steaua nu au fost oprite de coronavirus Tabela de marcaj a fost montata Foto
ADVERTISEMENT

Lucrările la cele trei stadioane aflate în construcție pentru Campionatul European au continuat și în timpul pandemiei de coronavirus. Compania Națională de Investiții a publicat noi fotografii de la arena din Bulevardul Ghencea, în care se observă montarea unei tabele de marcaj și continuarea instalării scaunelor din tribune.

Lucrările stadionului „Steaua” au avansat

Stadionul „Steaua” este cel mai aproape de finalizare, dintre cele trei arene care vor fi ridicate în București pentru găzduirea antrenamentelor formațiilor care vor disputa în România meciurile de la Campionatul European din vara anului viitor.

ADVERTISEMENT

Lucrările arenei din Bulevardul Ghencea au continuat și în perioada stării de urgență cauzată de pandemia de coronavirus.

Compania Națională de Investiții a adus noi actualizări cu stadiul șantierului stadionului „Steaua”. În cele mai recente fotografii se poate observa montarea primei tabele de marcaj, cea de la peluza sud.

ADVERTISEMENT

De asemenea, instalarea scaunelor, colorate în roșu, albastru, alb și gri, a continuat.

Lucrările stadionului Steaua au avansat. FOTO: CNI
Lucrările stadionului Steaua au avansat. FOTO: CNI

Asociația Steliștilor 1947 a anunțat că înălțimea de la gazon a tribunelor va fi mai mică decât cea de pe Arena Națională și, în ultimele zile, a început și montarea suportului pentru ecranele din exteriorul arenei.

Noua arenă din Bulevardul Ghencea va costa aproape 100.000.000 de euro și va avea o capacitate de 31.000 de suporteri.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu stadionul din Giulești

Lucrările arenelor Giulești și Arcul de Triumf au continuat, de asemenea, după declararea stării de urgență pe teritoriul României.

Chiar dacă lucrările celor două stadioane nu sunt atât de avansate precum cele din Bulevardul Ghencea, proiectele au avansat vizibil, iar amânarea EURO pentru perioada 11 iunie – 11 iulie permite României să aibă pregătite pentru turneul final cele trei arene pentru găzduirea antrenamentelor.

ADVERTISEMENT
Lucrările stadionului din Giulești au continuat. FOTO: Sportpictures
Lucrările stadionului din Giulești au continuat. FOTO: Sportpictures

În vara anului viitor, Arena Națională va găzdui patru meciuri din cadrul turneului final al Campionatului European, trei din faza grupelor și una din cadrul optimilor.

ADVERTISEMENT