Carousel hot news

“Am lucrat cu Beckenbauer, din România nimeni nu m-a sunat”

Marcel Răducanu, este dezamăgit de situaţia fotbalului românesc, dar ştie care ar fi soluţiile pentru dezvoltarea lui. Fostul mare stelist stabilit de peste 30 de ani în Germania, consideră...
10.01.2014 | 10:29
ADVERTISEMENT

Marcel Răducanu, este dezamăgit de situaţia fotbalului românesc, dar ştie care ar fi soluţiile pentru dezvoltarea lui. Fostul mare stelist stabilit de peste 30 de ani în Germania, consideră că pregătirea deficitară la nivelul centrelor de copii şi juniori stă la baza performanţelor slabe.

“Nu s-a lucrat mai ales la copii şi juniori, deci de acolo ar trebui să se plece, să se investească bani în zona asta, pentru că avem copii talentaţi. Nu poţi să aduci mereu jucători din ligile anonime de prin Brazilia şi să-i consideri aici mari fotbalişti.Pe mine nu m-a chemat nimeni, niciodată, să-mi spună: «Băi, Marcele, ia vino, mă, încoace, că tu ai de 20 de ani o şcoală de fotbal, ai scos nişte jucători şi vii cu alte metode de antrenament!».

Absolut nimeni nu m-a sunat şi asta mă nemulţumeşte pe undeva. Eu sunt cunoscut aici, am de-a face cu oameni puternici din fotbal, mari nume cu care sunt prieten, Beckenbauer, Netzer, Overath”, a declarat Răducanu într-un interviu pentru ziarul Ring.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri