Life

Lucrul pe care Monica Tatoiu nu-l face niciodată, deși și-ar permite: “Am stilul meu”

Ce lucru nu face niciodată Monica Tatoiu deși și-ar permite. Spune că are stilul său, ca drept motiv. Puțini ar proceda asemeni ei.
10.07.2024 | 11:08
Lucrul pe care Monica Tatoiu nul face niciodata desi siar permite Am stilul meu
Ce lucru refuză Monica Tatoiu să facă deși și-ar permite. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu este una dintre cele mai bogate femei din România și cu toate că-și permite multe lucruri, la care unii doar visează, precum vacanțe în destinați de lux, fosta afaceristă refuză să facă o extravaganță, așa cum ar o numi-o unii. Este legată tot de călătorii.

Ce extravaganță nu ar face Monica Tatoiu niciodată

La cei 68 de ani, fosta afaceristă este foarte mulțumită de sine, inclusiv de pensia sa și de toată averea pe care a agonisit-o. În conturi ar avea peste un milion de euro, iar pensia ei lunară depășește cu mult pe cea a unui pensionar obișnuit.

ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu are o pensie de 22.000 de lei pe lună. Nu este una specială, așa cum poate v-ați gândi. Ea susține că și-a asigurat acest venit prin achitarea taxelor specifice oricărui cetățean. De asemenea, se mândrește cu faptul că întotdeauna a făcut bani pe cale cinstită.

”Pe lângă banii mei, care sunt toți în România, dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii, am și o pensie de 22.000 de lei. Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur. Un mesaj pentru tineri: Nu trebuie neapărat să furi, ca să devii bogat și nu toți bogații sunt toxici, așa cum se spune”, a declarat Monica Tatoiu la un moment dat în podcastul, ”Un podcast”, prezentat de Geanina Iacob.

ADVERTISEMENT

Deși a reușit să-și asigure și la bătrânețe un trai de lux,  Monica Tatoiu a făcut sacrificii. Timpul pe care l-a alocat muncii a fost mai mare decât cel pe care l-a alocat pentru creșterea fiului său. Tânărul i-ar fi reproșat într-o zi că nu-l pune în prim-plan.

”Să știi că totul are un cost. Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi ai mei și cu femeia de serviciu. Îmi reproșează asta și multe dintre defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal?”, a mai spus fosta afaceristă.

ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu se bucură din plin de viața de pensionară. Merge adesea cu soțul ei, Victor, în vacanțe peste hotare, cele mai multe scumpe, după cum ea recunoaște. Cu toate acestea, fosta afaceristă refuză să zboare cu avionul la ”business class”.

Monica Tatoiu: ”Eu nu merg cu business deși pot”

Își permite să plătească un bilet la ”business class”, dar nu vrea să investească mulți bani în lucruri despre care consideră că-i sunt inutile. Cu banii pentru o cursă aeriană de 5000 de euro, de exemplu, Monica Tatoiu preferă să se bucure pe deplin de vacanțe.

ADVERTISEMENT

”Eu nu merg cu business deși pot. Te gândești așa, cum să dai patru sau cinci mii de euro ca să mergi 8 ore. Eu am stilul meu. Beau un pahar de vin, iau ce iau eu de dormit, îmi scot geamantanul ala de cală și îl pun sub picioare și poți să stai cât de cât cu picioarele ridicate, dar dacă ai băut și ai mâncat, nu-ți mai trebuie.

Una e să plătești 600 de euro, alta e să plătești 4000 de euro. Cu diferența mă duc și mă scufund de o mie de ori”, a declarat Monica Tatoiu pentru Xtra Night Show, în ediția de marți seară, 9 iulie.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Soţia lui Ionel Dănciulescu, apariţie răvăşitoare lângă soţul său. Mihaela întoarce toate privirile
Soţia lui Ionel Dănciulescu, apariţie răvăşitoare lângă soţul său. Mihaela întoarce toate privirile
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Haos în sistemul medical. Unde se calcă pacienții în picioare
Haos în sistemul medical. Unde se calcă pacienții în picioare
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink