Lucruri inedite despre Simona Halep. “Mă relaxez la yoga şi merg la grătar”

în Tenis
04/06/2018, 13:10
Lucruri inedite despre Simona Halep. “Mă relaxez la yoga şi merg la grătar” GALERIE FOTO
Lucruri inedite despre Simona Halep. Cum se reface după antrenamente

Publicaţia franceză Tennis Magazine dezvăluie multe lucruri inedite despre Simona Halep într-un interviu acordat în exclusivitate de numărul 1 mondial. Simona vorbeşte în cea mai mare parte despre lucrurile care se petrec în afara terenului, în viaţa ei personală.

Explică de ce a ales să locuiască în Bucureşti, deşi Constanţa este oraşul de suflet şi aşa va rămâne. Simona Halep despre modul în care obişnuieşte să se relaxeze, să se refacă după perioda intensă petrecută la antrenamente, despre tot ceea ce înseamnă modul de a ieşi din tensiunea jocurilor .

Lucruri inedite despre Simona Halep: “Iubesc Bucureştiul, dar merg şi la Constanţa”

“Iubesc Bucureştiul pentru că este un oraş mai mare decât Constanţa, oraşul meu natal. E motivul pentru care sunt aici de la 12 ani şi am putut să continui să joc tenis. Când merg la clubul de tenis la care joc, mă relaxez la un spa, şi mă antrenez trei-patru ore pe zi.
Lucruri inedite despre Simona Halep. Iubeşte Constanţa, dar a decis să locuiască la Bucureşti
Lucruri inedite despre Simona Halep. Iubeşte Constanţa
În plus, îmi place să mă relaxez făcând yoga şi pilates. Dar mă întorc în mod regulat la Constanţa pentru a petrece timp alături de familie, alături de verii mei. Ne place să mergem la grătar”.

Închide ×