Life

Lucruri mai puțin știute despre Meghan Markle și fostul soț. De ce au divorțat cei doi

Noi detalii ies la iveală despre Meghan Markle. De ce a divorțat de primul soț, Trevor Engelson. Ce a dezvăluit una dintre prietenele ducesei de Sussex.
13.12.2022 | 18:43
Lucruri mai putin stiute despre Meghan Markle si fostul sot De ce au divortat cei doi
Cât timp au fost căsătoriți Meghan Markle și Trevor Engelson. Sursa foto: Daily Record
ADVERTISEMENT

Până să fie împreună cu prințul Harry și să devină ducesă de Sussex, Meghan Markle a avut un mariaj cu un producător de film, pe nume Trevor Engelson, de care a divorțat.

Noi detalii ies la iveală despre Meghan Markle. De ce a divorțat de primul soț, Trevor Engelson

Povestea de dragoste dintre fosta actriță și Trevor Engelson a durat trei ani. Cei doi s-au căsătorit în 2011 și s-au despărțit în 2014, fiind subiect principal, la acea vreme, în presa internațională.

ADVERTISEMENT

Una dintre prietenele lui Meghan Markle a spus motivele ce au dus la separare. Nikki Priddy a dezvăluit totul în cartea despre ducesa de Sussex și prințul Harry, intitulată, ”Meghan and Harry: The Real Story”, a cărei autoare este Colin Campbell.

Nikki Priddy a precizat că Meghan și Trevor au început la un moment dat să nu mai aibă timp unul pentru celălalt, fiind prea ocupați cu viața profesională. Meghan își dedica foarte mult timp serialului ”Suits”, filmat în Toronto, Canada, iar Trevor, în paralel, se afla în SUA.

ADVERTISEMENT

Mai mult, actuala ducesă de Sussex ar fi început să fie deranjată de modul cum fostul soț se afișa în public. Producătorul de film obișnuia să aibă apariții tot mai neîngrijite și întârzia la unele întâlniri.

”Trevor a fost întotdeauna o fire mai relaxată și se întâmpla uneori să întârzie la întâlniri, iar atunci când ajungea venea cu cămașa scoasă din pantaloni sau mâncare pe rever, în timp ce Meghan era perfectă din toate punctele de vedere”, a declarat Nikki Priddy, scrie cheatsheet.com.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle considera că Trevor Engelson ”îi strica imaginea”

Meghan Markle ar fi început să considere că Trevor ”îi strica imaginea”, mai ales că intrase în cercuri de oameni foarte importanți, printre care stilista Jessica Mulroney, al cărei soț este Ben Mulroney, fiul fostului prim-ministru al Canadei, Brian Mulroney.

După divorțul din 2014, în 2018 soarta avea să-i surâdă lui Meghan Markle. S-a căsătorit cu prințul Harry și a devenit ducesă de Sussex. Însă, această nouă titulatură nu i-a adus fericirea.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle ar fi întâmpinat probleme legate de rasism în familia regală britanică. În 2020, ea și prințul Harry au renunțat la îndatoririle monarhice și s-au stabilit în Los Angeles. De curând, pe Netflix a apărut un documentar despre viața lor, iar controversele nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT