Lucruri neștiute despre Harlem Gnohere! Echipa de suflet a „bizonului” și jucătorul pe care l-a admirat cel mai mult

Andrei Șchiopu   
în FCSB
19/04/2020, 11:05
Lucruri neștiute despre Harlem Gnohere! Echipa de suflet a „bizonului” și jucătorul pe care l-a admirat cel mai mult
Lucruri neștiute despre Harlem Gnohere! Echipa de suflet a „bizonului” și jucătorul pe care l-a admirat cel mai mult. Sursă foto: hepta.ro

Harlem Gnohere a intrat în dizgrațiile lui Gigi Becali, patronul FCSB-ului, dar nu l-a împiedicat să accepte o provocare, la care a făcut mai multe dezvăluiri despre el și despre preferințele sale în fotbal.

Lucrurile neștiute din viața de fotbalist a lui Harlem Gnohere

Harlem Gnohere, unul dintre idolii tribunelor FCSB-ului, a răspuns la o provocare și a răspuns la mai multe întrebări despre fotbal și despre preferințele sale:

Întrebările la care a răspuns Harlem Gnohere:

  • Jucătorul preferat: Ronaldo „El Fenomeno”
  • Echipa de suflet: PSG
  • Stadionul preferat: „La Bombonera”, celebra arenă a Bocăi Juniors
  • Schema tehnică preferată: Cea a lui Jay Jay Okocha
  • Meciul care ți-a rămas în amintire: Finala Champions League 2005 dintre Liverpool și AC Milan

Gnohere l-a provocat și pe Bilel Omrani de la CFR Cluj, însă atacantul campioanei României încă nu a răspuns provocării.

Gnohere, în șomaj tehnic la FCSB

Harlem Gnohere a fost băgat în șomaj tehnic la FCSB, iar Wilfried Moke, fostul său coleg din echipa „roș-albaștrilor”, i-a sărit în apărare și a amintit de momentele în care „Bizonul” marca meci de meci.

„Bizonul” ne-a salvat de multe ori la FCSB şi eu cred că tratamentul pe care l-au avut cu el nu a fost bun. Asta e părerea mea. Nu a fost tratat bine, dar asta merge acolo. Nu sunt boss-ul de la FCSB.

Am jucat cu el şase luni şi de multe ori ne-a salvat. Am văzut performanţa lui, el e fratele meu. Niciodată nu a fost primul atacant de la FCSB, dar asta e mentalitatea de acolo. Dacă vrei să câştigi ceva, trebuie să joci cu cel mai bun. Acolo nu merge aşa, mai bine nu mai vorbesc.

De unde am auzit că nu mai eram jucător la FCSB? Am văzut pe Instagram. Nimeni de la club nu m-a sunat, nici Becali”, a mai spus Wilfried Moke.

  • 1.300.000 de euro este cota de piață a lui Harlem Gnohere, conform transfermarkt.com
Închide ×