News

LUCRURI surprinzătoare despre INFIDELITATE pe care nu le ştiaţi

Unele dintre concluziile la care au ajuns oamenii de ştiinţă, în urma studiilor efectuate, sunt de-a dreptul surprinzătoare. Acestea sunt cele mai fascinante lucruri despre infidelitate, conform...
27.02.2015 | 13:48
LUCRURI surprinzatoare despre INFIDELITATE pe care nu le stiati

Unele dintre concluziile la care au ajuns oamenii de ştiinţă, în urma studiilor efectuate, sunt de-a dreptul surprinzătoare. Acestea sunt cele mai fascinante lucruri despre infidelitate, conform huffingtonpost.com, de care mai mult ca sigur nu aveaţi habar.

1. Poţi fi predispus genetic pentru a înşela. Dacă ai tendinţa să fii infidel, atunci află că poţi da vina foarte uşor pe genele tale. Cercetătorii de la Universitatea Binghamton au descoperit că jumătate dintre oamenii cu gena DRD4, cunoscută şi ca gena celor în căutare de provocări riscante, sunt mai predispuşi la promiscuitate.

2. Femeile cred că bărbaţii cu vocea groasă sunt mai tentaţi să înşele. Un nou studiu publicat în revista “Diferenţe Individuale şi de Personalitate” arată că femeile îi percep pe bărbaţii cu voce baritonală mai predispuşi să fie infideli.

3. O aventură măreşte riscul de fractură de penis. Infidelităţile nu frâng numai inimi, ci şi penisuri. Medicul Andrew Kramer, urolog la Universitatea Medicală din Maryland, a studiat 16 cazuri de fractură de penis între 2007 şi 2011, care au necesitat intervenţie chirurgicală. Jumătate dintre acei bărbaţi au recunoscut că şi-au accidentat organul sexual în timpul unei relaţii extraconjugale.

4. Infidelii cred că partenerul oficial este mai atrăgător decât cel cu care au o aventură. Un website matrimonial, Victoria Milan, a intervievat peste 4.000 dintre membrii săi şi au aflat că oamenii care înşală nu o fac pentru că vor să fie cu cineva mai frumos. Dimpotrivă!

5. Bărbaţii infideli sunt mai predispuşi la atacuri de cord. Un studiu al Universităţii din Florenţa arată că moartea care survine în timpul unei partide de sex este mai frecventă în cazurile în care bărbat este în pat cu amanta, decât cu iubita sau soţia.

6. Femeile sunt mai tentate să înşele dacă şi mamele lor au făcut la fel. Un alt studiu, realizat de un website matrimonial din Marea Britanie, Illicit Encounters, pe 2.000 din membrii săi, a descoperit că 73% dintre femeile, care au recunoscut că au avut o aventură, au avut mame care au fost la rândul lor infidele.

7. Oamenii consideră că flirtul online este o formă de infidelitate. Dacă eşti implicat într-o relaţie, ai grijă cu emoticonurile care fac cu ochiul şi cu cele în formă de inimă. Site-ul Fusion a întrebat o mie de persoane, cu vârste între 18 şi 34 de ani, dacă consideră flirtul sau relaţiile online ca fiind o formă de infidelitate, iar 82% dintre ei au răspuns afirmativ.

8. Miercurea este ziua cea mai predispusă la înşelat. Un alt site de matrimoniale, Ashley Madison, a realizat un sondaj printre membrii săi şi a descoperit că aceştia erau mai tentaţi să-şi înşele partenerul într-o zi de miercuri. Mai exact, între orele 17.00 şi 19.00.

Sursă: www.click.ro