Life

Lucrurile Stelei Popescu, vândute pe internet. Câți bani costă mobilierul actriței

O parte din lucrurile care au aparținut Stelei Popescu sunt acum la vânzare pe internet. Iată cât costă un set de obiecte de mobilier care a stat în livingul actriței.
29.06.2022 | 20:06
Lucrurile Stelei Popescu vandute pe internet Cati bani costa mobilierul actritei
Lucrurile Stelei Popescu, vândute pe internet. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Fiica adoptivă a Stelei Popescu vinde unele dintre lucrurile marii actrițe. Iată ce a pus la vânzare Doina Maximilian.

Lucrurile Stelei Popescu, vândute pe internet

Fiica adoptivă a Stelei Popescu este cea care a moștenit mare parte din bunurile marii actrițe. Aceasta a scos la vânzare o parte din bunurile dobândite după moartea Stelei Popescu.

ADVERTISEMENT

Totuși, nu vorbim despre lucruri importante, cum ar fi imobiliarele lăsat moștenire de marea actriță, ci de piese de mobilier care i-au aparținut acesteia.

Mai precis, este vorba despre cinci scaune pe care Stela Popescu le avea în living, scaune din lemn masiv care au fost restaurate și retapițate, după cum arată un anunț de vânzări postat pe un site specific.

ADVERTISEMENT

Prețul cerut pe setul de scaune este de 990 de euro, adică circa 5.000 de lei.

„Set de 5 scaune lemn masiv, sculptate în stil Chippendalle, restaurate și retapițate cu motive vegetale specifice și picioare de tigru. Tradițiile naționale nu se pierd.

Setul a aparținut regretatei artiste Stela Popescu.

scaunele Stelei Popescu
scaunele Stelei Popescu. Foto: Colaj Fanatik / site de vânzări

Garanția calității, returnarea produselor sau despăgubirea în interval de o săptămâna de la livrare dacă există probleme. Toate piesele vin recondiționate.”, arată anunțul de vânzare pus pe internet.

ADVERTISEMENT

Ce moștenire a lăsat în urmă Stela Popescu la moartea sa

Stela Popescu a adunat în timpul activității sale actoricești o avere impresionantă.

Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu, a moștenit de la aceasta un bloc cu trei etaje în centrul capitalei, care ar fi estimat la circa 500.000 de euro.

Mama ei i-ar mai fi lăsat și o vilă impresionantă, evaluată la un sfert de milion de euro, unde actrița a stat până la finalul vieții sale.

ADVERTISEMENT

Stela Popescu i-ar mai fi lăsat fiicei sale mai multe vile, una în Crevedia, de 220.000 de euro, dar și o vilă în staţiunea 2 Mai, tot în jurul acestei sume, scria Click!

Fiicei adoptive a Stelei Popescu i-ar mai fi revenit un apartament și o casă, dar și mai multe terenuri deținute de actriță.

ADVERTISEMENT