Fotbal international

Ludogoreț – Leverkusen 2-3. Cel mai nebun meci al primei etape din grupele Europa League. Video

Autor: Ionuţ Cataramă | 21.09.2018 | 00:06
Ludogoreț - Leverkusen 2-3. Cel mai nebun meci al primei etape din grupele Europa League. Video
Ludogoreț - Leverkusen 2-3

Ludogoreț a fost învinsă cu 2-3 pe teren propriu de Bayer Leverkusen, în prima etapă din grupele Europa League, într-un meci în care bulgarii au avut un avantaj de două goluri.

Românul Claudiu Keșeru s-a remarcat cu un gol de senzație înscris după numai opt minute de joc. Acesta a executat perfect o lovitură liberă de la 25 de metri, lateral dreapta

Ludogoreț – Leverkusen 2-3. Rezumat video

Lucrurile au devenit și mai bune pentru Ludogoreț în minutul 30, când Marcelinho a dublat avantajul gazdelor, la o fază la care Keșeru și-a adus din nou aportul. Totuși, Bayer Leverkusen a arătat de ce este o echipă nemțească.

Vezi toate goluri AICI

În minutul 38, Havertz a redus din diferență, 2-1 pentru Ludogoreț fiind scorul cu care s-a intrat la pauză. Leverkusen a controlat apoi repriza secundă în totalitate și a restabilit egalitatea în minutul 63 prin Thelin. Șase minute mai târziu, același Havertz i-a adus pe oaspeți în avantaj. Ludogoreț nu și-a mai creat nicio șansă clară de gol până la final, astfel că Leverkusen pleacă din Bulgaria cu toate cele trei puncte.

Bayer a preluat șefia în grupa A grație acestui succes. Locul 2 este ocupat acum de Zurich, care a câștigat cu 1-0 la Larnaca. Etapa viitoare, programată pe 4 octombrie, Ludogoreț joacă în deplasare cu Zurich, iar Leverkusen primește vizita celui mai slab adversar din grupă, AEK Larnaca.

Claudiu Keșeru a marcat cel de-al șaptelea său gol pentru Ludogoreț în acest sezon și se poate lăuda cu faptul că a înscris în toate competițiile în care echipa sa a fost implicată.

Dacă în Europa League este lider, Leverkusen o duce rău în campionat, acolo unde ocupă neașteptat ultima poziție după trei etape. Bayer a pierdut toate jocurile de până acum, ce-i drept, în compania unor adversari redutabili, precum Bayern, Wolfsburg și Gladbach.

Ludogoreț nu mai pierduse acasă de la începutul lunii august, când se înclina cu 0-1 în fața lui Lokomotiv Plovdiv.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!