Cele mai citite

L’Equipe face o nouă gafă de proporţii, după Ludogoreţ-Milan! “Deplasare periculoasă la români”

Jurnaliştii de la cotidianul francez L'Equipe au făcut o gafă uriaşă după meciul Ludogoreţ - Milan 0-3, din prima manşă a 16-imilor de finală ale Europa League.
16.02.2018 | 10:23
L'Equipe face o nouă gafă de proporţii, după Ludogoreţ-Milan!
ADVERTISEMENT

Renumitul ziar francez a scris în două rânduri că Ludogoreţ Razgrad este o echipă din România, deşi formaţia unde sunt legitimaţi Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru a câştigat titlul de campioană în Bulgaria în ultimele şase sezoane.

Joi seară, imediat după primele meciuri din 16-imile Europa League, L’Equipe a scris de două ori despre ”românii de la Ludogoreţ” în cronica meciului cu AC Milan. ”Într-o deplasare periculoasă la românii de la Ludogoreţ” şi ”rossonerii le-au cedat mingea românilor”, au scris francezii.

ADVERTISEMENT

Moţi a comis un penalty în meciul Ludogoreţ – Milan 0-3

Eroarea de la meciul Ludogoreţ – Milan 0-3 nu este prima gafă comisă de cei de la L’Equipe. La 11 decembrie, în ziua tragerii la sorţi în Europa League, francezii au prezentat echipele care vor juca în 16-imile competiţiei şi au trecut FC Braşov în loc de FCSB.

Partida Ludogoreţ – Milan 0-3, din prima manşă a 16-imilor de finală ale Europa League, a fost decisă de golurile marcate de Cutrone, Rodriguez din penalty şi Borini. Cosmin Moţi, care a jucat tot meciul, a comis penalty-ul din care Milanul a reuşit desprinderea.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri