Fotbal international

Video. Milan o spulberă pe Ludogoreţ. Moţi a comis penalty! Vezi toate rezultatele

AC Milan a făcut scor împotriva celor de la Ludogoreţ şi este ca şi calificată mai departe în Europa League.
15.02.2018 | 21:50
Video Milan o spulbera pe Ludogoret Moti a comis penalty Vezi toate rezultatele
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 00:10/ S-au încheiat meciurile de la ora 22:00. RB Leipzig  a revenit după ce a fost condusă cu 1-0 de Napoli şi a câştigat cu 3-1 pe San Paolo. Celtic şi Lyon s-au impus şi ele în repriza secundă, în timp ce Plzen – Partizan şi AEK – Dynamo Kiev s-au încheiat la egalitate, 1-1.

UPDATE, ora 22:55/  Pauză! FCSB conduce cu 1-0 pe Lazio, în cea mai mare surpriză a zilei în Europa League. Atletico Madrid a revenit după ce a fost condusă cu 1-0 şi este în avantaj la pauză, 2-1.  Dinamo Kiev are 1-0 la Atena, împotriva lui AEK, iar în restul meciurilor tabela este nemodificată.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 22:05/ Au început partidele de la ora 22:00! Napoli îşi menajează vedetele la meciul cu RB Leipzig. Diego Simeone atacă cu toate vedetele partida cu danezii de la Copenhaga. VEZI AICI IMAGINI DIN TOATE MECIURILE

UPDATE, ora 21:50/ AC Milan s-a impus cu 3-0  pe terenul celor de la Ludogoreţ şi a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în optimile de finală. Borussia Dortmund a câştigat  în minutele de prelungiri duelul cu Atalanta, la finalul unui meci decis de Michy Batshuayi,  cel care a marcat ultimele două goluri. Arsenal a învins cu 3-0 pe Ostersunds, scor înregistrat şi în duelul Marseille – Braga. VEZI AICI REZUMATUL

ADVERTISEMENT

 

UPDATE, ora 21:35/ AC Milan conduce cu 2-0 pe Ludogoreţ, în timp ce Arsenal şi-a mărit avantajul la 3-0 în Suedia. Real Sociedad şi Lokomotiv Moscova au preluat conducerea, deşi erau conduse la pauză. Marseille a rezolvat şi ea calificarea după ce a marcat de trei ori în poarta celor de la Braga.

 

UPDATE, ora 20:50/  Arsenal conduce la pauzăcu 2-0 la Ostersund şi este aproape calificată, la fel cum se întâmplă şi cu Athletic Bilbao, echipă care are un avantaj de trei goluri la finalul primei reprize a partidei cu Spartak Moscova 0-3. Borussia Dortmund, AC Milan, Salzburg şi Marseille conduc cu 1-0, în timp ce Nice se află în avantaj, 2-1, în duelul cu Lokomotiv Moscova.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 20:15/ Marseille, Nice şi Arsenal au deschis scorul în primele 15 minute, în timp ce în restul partidelor scorul este în continuare 0-0. Mario Balotelli a ajuns la cinci reuşite în acest sezon şi este la un gol distanţă de primul loc în ierarhia golgheterilor.

UPDATE, ora 19:55/ Cosmin Moţi este titular la Ludogoreţ în partida tur cu italienii de la AC Milan. Claudiu Keşeru, al doilea român de la Ludugoreţ, este suspendat şi nu poate evolua în partida cu formaţia din Serie A.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 19:53/ Sporting s-a impus cu 3-1, pe terenul celor de la Astana, într-o partidă în care gazdele au condus cu 1-0 la pauză, dar portughezii au revenit în partea secundă şi au marcat de trei ori.

UPDATE, ora 18:00/ Astana şi Sporting se duelează în primul meci al zilei din Europa League, într-o partidă disputată în Kazahstan.


Presa bulgară a scris că Moţi a venit cu kilograme în plus după vacanţa de iarnă şi ar putea să-şi piardă locul de titular din centrul defensivei campionei Bulgariei. În schimb, Claudiu Keşeru ar putea fi folosit. VEZI AICI MECIUL ONLINE

”Respectăm Ludogoreţ, în ultimii şase ani a jucat mai mult decât noi în cupele europene. Vom trata cu mare atenţie acest meci. Nu ne vom subestima adversarii”, a declarat tehnicianul Gennaro Gattuso la conferinţa de presă.

Ludogoreţ – Milan LIVE STREAM Europa League. Gattuso se teme de atacul bulgarilor

Ludogoreţ – Milan LIVE STREAM Europa League. ”Echipe mari precum Real Madrid, Liverpool sau Lazio au avut mari probşleme cu Ludogoreţ. Au 3-4 jucători ofensivi de mare calitate şi va trebui să nu le oferim spaţii”, a menţionat Gattuso.

Ludogoreţ – Milan LIVE STREAM Europa League. Tehnicianul italian a spus că nu se gândeşte la câştigarea trofeului: ”Este absurd să ne gândim în acest moment la trofeu. Dar suntem AC Milan şi avem o mare responsabilitate”.

 

ADVERTISEMENT
Tags: