Ratează Moţi marele meci cu Milan? De ce s-au supărat bulgarii pe fundaşul român

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
14/02/2018, 14:46
Ratează Moţi marele meci cu Milan? De ce s-au supărat bulgarii pe fundaşul român

Presa bulgară a scris că fundaşul român a venit cu kilograme în plus după vacanţa de iarnă şi ar putea să-şi piardă locul de titular din centrul defensivei campionei Bulgariei la partida Ludogoreţ – Milan.

Conform ziarului Tema, antrenorul Dimităr Dimitrov este nemulţumit de faptul că fundaşul Cosmin Moţi nu a revenit la greutatea normală nici după ce a efectauat perioada de pregătire din această iarnă.

Ludogoreţ – Milan este primul meci oficial al bulgarilor în acest an

Moţi, în vârstă de 33 de ani, are zece meciuri ca titular şi două goluri în acest sezon al campionatului Bulgariei, iar în alte şapte întâlniri a fost rezervă. Fostul dinamovist a mai evoluat în 11 partide din cupele europene şi a marcat două goluri.

Partida Ludogoreţ – Milan, din prima manşă a 16-imilor de finală ale Europa League, se va disputa joi, de la ora 20:00. Partida retur este programată la Milano, în 22 februarie, de la ora 22:05.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.