ADVERTISEMENT
News

Ludovic Orban a făcut anunțul despre pensii și salarii. Angajații pe pile nu își vor mai primi banii

Autor: Daniel Scripcaru | 15.11.2019 | 16:39
Ludovic Orban a făcut anunțul despre pensii și salarii. Angajații pe pile nu își vor mai primi banii
Pensiile și salariile vor fi plătite la timp. Sursa foto: impact.ro

Premierul Ludovic Orban a spus că nu are de gând să mai plătească salariile celor care au intrat ”pe ușa din dos” în administrația publică, dar nici celor care au ocupat locul de muncă după ce au prezentat carnetul de partid! Premierul a spus că guvernul va asigura plata salariilor și a pensiilor.

ADVERTISEMENT

Pensiile și salariile vor fi plătite la timp

“În ceea ce ne priveşte, onorăm toate cheltuielile necesare ale bugetului. Sigur că ceea ce nu vom considera cheltuieli necesare le vom face să dispară din cheltuielile bugetului. Salariile şi pensiile vor fi plătite la termen. Dar nu vom plăti în continuare salarii la cei care au intrat pe uşa din dos în instituţiile publice, pe bază de carnet de partid sau pe bază de pile şi rubedeniile clientelei politice a PSD şi cei care nu-şi fac treaba”, a precizat Ludovic Orban, scrie Agerpres.

După reducerea numărului de ministere, Ludovic Orban a spus că va continua cu reducerea entităților aflate sub conducerea guvernului. “Am început cu reducerea numărului de ministere, vom continua cu reducerea numărului de entităţi publice aflate în subordinea Guvernului şi în subordinea ministerelor.

ADVERTISEMENT

Ludovic Orban spune că pilele nu își vor mai primi salariul

Astfel încât să asigurăm o administraţie cât mai eficientă, o administraţie cât mai lipsită de proceduri inutile care să asigure fluenţa tuturor proceselor administrative necesare pentru asigurarea de servicii de calitate şi prompte către cetăţeni, de asemenea o relaţie normală şi firească cu mediul de afaceri care să încurajeze orice fel de investitor”, a arătat premierul.

Potrivit acestuia, cu siguranţă ”vor exista paşi pe care Guvernul îi va derula pentru a construi instituţii mai eficiente, care cu adevărat să aibă capacitatea de a genera şi de a pune în practică toate politicile publice de care are nevoie România pentru dezvoltare”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!