Ludovic Orban a fost la DSP și a răspuns la telefoane. Ce carieră i-a sugerat un interlocutor

Robert Cristea   
în HotNews
10/10/2020, 21:11
Ludovic Orban a fost la DSP și a răspuns la telefoane. Ce carieră i-a sugerat un interlocutor
Ludovic Orban a fost la DSP și a răspuns la telefoane. Ce cariera i-a sugerat un interlocutor. Foto: Inquam / Octav_Ganea

Ludovic Orban a fost în control la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti (DSP) şi a vorbit cu românii la telefon.

Premierul a mers la sediul centrului de supraveghere epidemiologică și a stat de vorbă cu cei care sunau pentru urgențe și informații.

“Un interlocutor mi-a spus că pot să fac carieră politică”, a relatat Orban. Momentul amuzant s-a petrecut pentru că inițial acea persoană nu l-a recunoscut pe premier la telefon.

Ludovic Orban a stat de vorbă cu românii la telefonul DSP

„Unii s-au interesat de rezultatul testului, aţii mi-au comunicat că încă nu le-a venit decizia DSP care este necesară ca persoană de contact pentru obţinerea concediului medical, alţii mi-au comunicat diferite situaţii. A fost o experienţă interesantă şi mă bucur că am putut să văd activitatea de la firul ierbii şi problemele cu care se confruntă personalul, medical şi personalul DSP”, a spus Ludovic Orban.

„Chiar un interlocutor, după ce a comunicat cu mine, mi-a zis că după cum vorbesc pot să fac o carieră politică. Dar nu m-a recunoscut, după aia şi-a dat seama”, a adăugat premierul.

Ludovic Orban a fost a mers în control la DSP. Instituția se confruntă cu personal insuficient.

”În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 1.980 de apeluri la numărul unic de urgență 112 și 1.290 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisă special pentru informarea cetățenilor,” a informat Grupul de Comunicare Strategică.

”Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55 din 15.05.2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ultimele de 24 de ore 4.857  sancţiuni contravenţionale, în valoare de 650.787 de lei.

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, au fost constatate, ieri, 2 infracțiuni pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal.” – GCS.

Închide ×