News

Ludovic Orban, amenințare directă pentru bugetari! ”Angajații care plimbă hârtii nu își vor mai avea rostul”

05.07.2020 | 09:54
Ludovic Orban amenintare directa pentru bugetari Angajatii care plimba hartii nu isi vor mai avea rostul
ADVERTISEMENT

Ludovic Orban a trimis o primă amenințare directă pentru bugetari! Șeful Executivului spune că restructurarea aparatului bugetar va veni ”de la sine” în perioada următoare.

Acesta a mai menționat că digitalizarea administraţiei va avea drept consecinţă că unii angajaţi nu îşi vor mai avea rostul în acest sistem.

ADVERTISEMENT

”Asta oricum se petrece. Restructurarea vine de la sine. Atâta timp cât introduci aplicaţii care permit reducerea numărului de operaţiuni.

Cum i-a amenințat Ludovic Orban pe bugetari

Aplicații care permit interacţiunea directă a beneficiarilor, care introduc foarte bine fluxul direct.

ADVERTISEMENT

Desigur că va exista o consecinţă că unii dintre angajaţi, angajaţi care şi acum plimbă hârtii, nu îşi vor avea rostul.

Lucrul acesta se va petrece pe măsura timpului. La nivelul administraţiei, în special al administraţiei centrale, timp de şapte ani de zile nu a existat nicio mişcare în direcţia digitalizării”, a declarat Orban la Digi 24.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Ludovic Orban a dat ca exemplu instituţiile unde nu s-a produs digitalizarea. Acesta s-a referit la ANAF şi Vama.

”În ceea ce priveşte toate aplicaţiile care există – Revisal, aplicaţiile privind cadrul de sănătate – sunt aplicaţii îmbătrânite.

ADVERTISEMENT

Nu a existat niciun fel de concepţie, de arhitectură pentru a uniformiza baza de date”, a mai spus Ludovic Orban

Vă readucem aminte că premierul Ludovic Orban, a îndemnat românii să respecte regulile şi să nu ţină cont de decizia Curţii Constituţionale a României (CCR) – potrivit căreia izolarea şi carantina încalcă drepturi şi libertăţi fundamentale – în cazul unui contact cu un pacient infectat cu COVID – 19.

Orban a mai declarat că ar propune prelungirea stării de alertă, având în vedere numărul mare de cazuri noi, dar că obiectivul Guvernului este de a nu mai introduce restricţii pe viitor.

 

 

ADVERTISEMENT