ADVERTISEMENT
News

Ludovic Orban, anunț ferm despre candidatura la Cotroceni! „Nu exclud”

Actualul președinte PNL, Ludovic Orban a făcut un anunț ferm despre candidatura la Cotroceni!
Autor: Alexandru Năstase | 22.05.2021 | 12:59
Ludovic Orban, anunț ferm despre candidatura la Cotroceni! „Nu exclud”
Ludovic Orban nu exclude o eventuală candidatură la prezidențiale. Sursa foto - JUSTINEL STAVARU/MEDIAFAX FOTO

Astfel, actualul lider al Camerei Deputaților a precizat atunci când a fost întrebat de jurnaliști că nu scoate din calcul această perspectivă.

ADVERTISEMENT

„Deocamdată PNL este principalul partid de guvernământ. Suntem în parteneriat cu președintele României, care este cu ani buni de mandat. (…)

Liberalul Ludovic Orban, anunț ferm despre candidatura la Cotroceni!

Acest parteneriat a dat roade pentru România şi va da în continuare roade pentru România.

Obiectivul nostru principal este să asigurăm buna guvernare a României şi saltul economic, saltul în dezvoltare, modernizarea, transformarea României într-un centru regional.

ADVERTISEMENT

Într-un hub economic care cu adevărat să genereze perspective de creştere a calităţii vieţii şi a veniturilor cetăţenilor români.

Până la alegerile prezidențiale mai este timp. Sigur că odată ce candidez la președinția PNL nu scot din calcul și această perspectivă”, a spus Ludovic Orban.

Liderul PNL a mai menţionat că până acum nu a luat decizii în funcţie de valoarea sa sau de interesul său personal, ci de ceea ce a considerat că este mai important pentru România şi pentru Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Orban a mai precizat că orice soluţie este posibilă în această privinţă şi că este o decizie care se va lua ulterior în sânul partidului.

De remarcat că, până atunci, Ludovic Orban ar putea să nu mai aibă susținerea liberalilor. FANATIK a scris AICI despre cele două baricade din PNL.

ADVERTISEMENT

Concret, Rareș Bogdan, europarlamentar, dar și Emil Boc, primar al Clujului au transmis semne evidente că s-ar poziționa în tabăra lui Florin Cîțu.

Actualul premier nu și-a anunțat încă eventuala candidatura la președinția Partidului Național Liberal, dar nici el nu a exclus această posibilitate.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!