Alegeri 2024

Ludovic Orban, contestatar istoric al PSD: “În tinereţe mi-am luat o mare ţeapă!”

Ludovic Orban a dezvăluit la emisiunea ”Sport şi Politică", de la FANATIK, de ce a fost și este un contestatar al Partidului Social-Democrat.
06.06.2024 | 22:22
Ludovic Orban contestatar istoric al PSD In tinerete miam luat o mare teapa
Ludovic Orban a explicat motivele din cauza cărora este un contestatar al PSD-ului Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Președintele Partidului Forța Dreptei a subliniat în cadrul podcastului moderat de Horia Ivanovici că ”nu sunt numai împotriva PSD”.

“În tinereţe mi-am luat o mare ţeapă!”

Ludovic Orban a dezvăluit că în tinerețe și-a ”luat o mare țeapă”, iar acum este împotriva tuturor celor care nu înțeleg și nu  respectă democrația.

ADVERTISEMENT

”În tinerețe, după Revoluție mi-am luat o țeapă. Oamenii au ieșit în stradă, a fost o revoltă populară, dar puterea a fost confiscată de niște băieți care aveau un plan, un plan nu tocmai democratic. 

Era un plan de a se perpetua la putere într-o pseudodemocrație și hai să fim cinstiți, practic România după 89 a fost preluată de o alianță între fosta Securitate din linia a doua și a treia și fosta nomenclatură din linia a doua și a treia, ăia un pic mai spălați pe creier, unii care mai gândeau. 

ADVERTISEMENT

Primul miting la care am participat a fost în 28 ianuarie, care a fost miting împotriva transformării FSN-ului în partid (…) Ăia când s-au transformat în partid au preluat conducerea a tot ce înseamnă instituție, inidferent că e instituție de cultură sau instituție medicală.

Deci, practic s-a retransformat în Partidul Comunist, prin transformarea FSN-ului în partid”, a declarat Ludovic Orban, în exclusivitate, la ”Sport şi Politică”, de la FANATIK.

ADVERTISEMENT

Fostul premier al României a afirmat că ”ei nu înțeleg democrația, pentru ei funcția publică, funcția de demnitate publică, o gândesc exact ca o nomenclaturistă”.

”Este un privilegiu, un aducător de privilegii, nicidecum o funcție de răspundere și de obligații față de oameni”, a mai spus liderul partidului Forța Dreptei

ADVERTISEMENT

”Au venit cu pungă de plastic și umblă acum în costume Armani”

De asemenea, Ludovic Orban a spus că dintr-un salariu de demnitar nu te poți îmbogăți peste noapte, dar cu toate acestea, foarte mulți politcieni ”epatează luxul”.

”Uitați-vă la comportamentul lor, uitați-vă, unii dintre ei au venit cu pungă de plastic și cu pantaloni rupți și umblă acum numai în costume Armani, în pantofi de 2.000-5.000 de euro.

Mai și epatează luxul pe care l-au dobândit în condițiile în care, să fim cinstiți, dacă trăiești din leafa pe care o ai ca primar, ca secretar de stat, ca președinte de agenție, ca deputat, ca ministru, duci o viață fără lipsuri, dar nu poți să te îmbogățești în halul ăsta”, a afirmat Ludovic Orban.

Fostul premier al României, un contestatar istoric al PSD, a dezvăluit și motivele pentru care este împotriva acestui partid politic.

De ce sunt anti-PSD? Pentru că de fapt, băieții ăștia sunt împotriva democrației, băieții ăștia sunt împotriva meritocrației, nu suportă ca oamenii să fie bine educați, să trăiască pe propriile picioare, să judece cu mintea lor, să voteze exact cu judecata lor, cu propriul discernământ, a transmis politicianul.

Potrivit copreședintelui Alianței Dreapta Unită, cei del al PSD ”au nevoie de asistați, au nevoie de oameni vulnerabili, needucați, de captivi, pe care după îi vrăjesc și le zăpăcesc mințile cu toate minciunile și cu toate gogomăniile pe care le spun de-a lungul timpului”.

Ludovic Orban, contestatar istoric al PSD: "În tinereţe mi-am luat o mare ţeapă!"

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”