News

Ludovic Orban, contre cu Paula Herlo de la Pro TV. „Nu sunt obligat să puneți camera să vorbesc să mă luați imediat la întrebări”

11.04.2021 | 10:32
Ludovic Orban contre cu Paula Herlo de la Pro TV Nu sunt obligat sa puneti camera sa vorbesc sa ma luati imediat la intrebari
ADVERTISEMENT

Ludovic Orban a avut o serie de contre cu Paula Herlo de la Pro TV. Jurnalista a vrut să-i ia un interviu fostului premier al României în care să discute despre cheltuielile avute cu spitalele în timpul pandemiei.

Aceasta a mers în Parlament pentru a discuta cu președintele PNL. Doar că, liderul liberal i-a răspuns tranșant când a observat că operatorul de imagine pornește camera.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Orban i-a spus jurnalistei de la România, Te iubesc că nu este obligat să răspundă imediat cum este chestionat.

Ludovic Orban, contre cu jurnalista Paula Herlo de la Pro TV

„Numai puțin… Am rugămintea: când mai faceți o asemenea chestiune să-mi spuneți ce vreți să vorbiți cu mine, că nu sunt obligat să puneți camera să vorbesc să mă luați imediat la întrebări”, a spus Orban.

ADVERTISEMENT

„Dvs. ați fost premier… Aveți răspunsuri la aceste întrebări”, a apucat să spună jurnalista de la Pro TV.

„Nu sunt premier. Dvs., ca și jurnalist, aveți această obligație minimă de politețe să mă întrebați dacă vreau să…”, a continuat fostul șef al Executivului.

ADVERTISEMENT

„Cred că v-am pus această întrebare când mi-ați spus că ieșiți să vorbiți”, s-a apărat Paula Herlo. „Și mai ales să-mi spuneți pe ce temă…”, a zis Ludovic Orban

„Am pus această întrebare la început”, i-a mai transmis jurnalista fostului premier. Ludovic Orban a încheiat apoi dialogul și a plecat să răspundă întrebărilor unei alte ziariste.

ADVERTISEMENT

De remarcat că, în tot timpul discuției, Paula Herlo i s-a adresa fostului premier pe un ton calm și atunci când a fost chemată i-a răspuns acestuia cu „vă rog”.

ADVERTISEMENT