ADVERTISEMENT
News

Ludovic Orban, critici dure la adresa Dianei Șoșoacă: „Personaj sinistru care nu înțelege unde se află”

Ludovic Orban a criticat-o în termeni duri pe senatoarea Diana Șoșoacă. Liderul PNL a spus că avocata este un „personaj sinistru care nu înțelege unde se află"
Autor: Cerasela Stafie | 30.06.2021 | 14:04
Ludovic Orban, critici dure la adresa Dianei Șoșoacă: „Personaj sinistru care nu înțelege unde se află
Ludovic Orban, critici dure la adresa Dianei Șoșoacă: „Personaj sinistru care nu înțelege unde se află" Colaj: Fanatik

Diana Șoșoacă riscă să primească o altă sancțiune din partea Parlamentului. Anunțul a fost făcut chiar de președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT

Acesta din urmă a comentat intervenția senatorei independente în Parlament, în momentul în care se vota moțiunea de cenzură. Șoșoacă a apărut cu un sac pentru cadavre.

Ludovic Orban, critici dure la adresa Dianei Șoșoacă: „Personaj sinistru care nu înțelege unde se află”

„Aștept sesizări din partea celor care au fost pur și simplu agresați de nici nu pot să-i spun doamnă senator, acest personaj sinistru care nu înțelege unde se află. În măsura în care vor exista sesizări în acest sens, evident Parlamentul va lua decizii,” a spus Ludovic Orban, într-o declarație de presă, potrivit Libertatea.

ADVERTISEMENT

El a explicat că, dacă vor exista sesizări din partea celor agresați, Parlamentul va lua o decizie cu privire la sancționarea Dianei Șoșoacă. „Modificăm regulamentul dacă este necesar, astfel încât să nu mai permitem astfel de comportamente care contravin total bunului simț și civilizației,” a adăugat Orban.

Diana Șoșoacă a făcut spectacol în Plenul Parlamentului. Senatoarea nu l-a lăsat pe Florin Cîțu să-și înceapă discursul, fluturându-i în față un sac pentru cadavre.

ADVERTISEMENT

„Aici sunt morții dumneavoastră,” striga avocata. La cererea lui Ludovic Orban, aceasta a fost scoasă afară din sală de către chestori.

Dar circul nu s-a terminat aici. După ce unul dintre chestori i-a luat sacul, senatoarea l-a agresat.

ADVERTISEMENT

Sergiu Vlad, agresat de Diana Șoșoacă: „O să îi fac o plângere”

Chestorul Senatului, Sergiu Vlad, a fost cel care i-a luat sacul senatoarei, la îndemnul lui Ludovic Orban. Reacția Dianei Șoșoacă a fost una agresivă. În plus, potrivit spuselor acestuia, avocata nu ar fi la prima abatere de acest fel.

„Într-adevăr, a fost de o agresivitate ieșită din comun. Am mai avut un incident la Senat. Fiind chestor, mă ocup, printre altele, și de respectarea ordinii în plenul Senatului sau, în cazul acesta, în plenul comun,” a declarat chestorul, potrivit Digi24.

ADVERTISEMENT

„Am mai avut un eveniment, dar atunci nu a fost atât de înfricoșătoare. M-a speriat atunci când mi-a pus mâna pe față și m-a strâns de nas și gură. Mi-a pus palma și mi-a strâns nasul și gura, spunându-mi `Dă-ți masca jos! Dă-ți masca jos!”, a adăugat.

Sergiu Vlad a explicat că îi va face o plângere: „o să îi fac o plângere… internă, aici la Senat. Din păcate, pedepsele sunt foarte blânde, cel mult o mustrare”

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!