News

Ludovic Orban, dezlănțuit la mitingul de la Focșani: “Zilele lui Marian Oprișan s-au terminat”

05.05.2019 | 18:32
Ludovic Orban dezlantuit la mitingul de la Focsani Zilele lui Marian Oprisan sau terminat

În plină campanie electorală, toate partidele s-au ”înarmat” cu promisiuni și demostrații. De această dată, este vorba despre PNL și despre mitingul acestora, care a avut loc duminică, la Focșani. Liderul formațiunii politice, Ludovic Orban, s-a dezlănțuit și a criticat dur PSD-ul, împreună cu liderul organizației județene, Marin Oprișan.

Ludovic Orban, liderul PNL, dezlănțuit la mitingul de la Focșani

Mitingul liberalilor a fost singurul, după ce inițial ar fi vrut să organizeze acțiuni de campaniei și cei de la PSD, ALDE și de la UNPR. În final, celelalte partide au anulat mitingurile, pe ultima sută de metri. În cadrul discursului său, Orban a subliniat că ”zilele lui Oprișan s-au terminat”, iar că ”începutul sfârșitului pentru el este pe 26 mai”. În continuare, liderul PNL a spus: „Portofele, nu uita, Vrancea nu mai e a ta”. Mai mult, Orban a prezentat un moment în care s-a simțit ”strivit”; moment la care a fost supus de către acest interlop care a pus mâna pe Vrancea.

„La mausoleul de la Mărăşeşti, la 100 de ani de la Unire, a interzis PNL să depună o coroană de flori la mormântul ostaşilor români. Nu voi ierta niciodată, voi veni alături de voi de câte ori va fi nevoie pentru a elibera Vrancea de aceşti nemernici care au ţinut Vrancea pe loc”, a spus șeful liberalilor, în fața simpatizanților partidului, strânși în Piața din Focșani. După cum spuneam, Ludovic Orban nu l-a uitat nici pe liderul partidului PSD, Liviu Dragnea.

Gepostet von Partidul Naţional Liberal am Sonntag, 5. Mai 2019

„Bate vânt de schimbare”

„L-a văzut cineva pe Dragnea în judeţele unde trăiţi? Nu are curaj să scoată capul în nicio localitate, se ascunde în Kiselleff, unde joacă Angry Birds. A înnebunit de tot omul ăsta. Trebuie dus fie la spital fie la…”, a afirmat Orban. Poetic, oficialul a anunțat că ”bate vânt de schimbare”, căci România s-a trezit, iar românii au realizat că cei de la putere ne duc în gard.