Ludovic Orban este preşedintele PNL. A câştigat cu 3508 voturi. Cristian Buşoi, doar 952

Congres PNL. Liberalii s-au reunit în Congres, sâmbătă, la Romexpo, şi au decis: Ludovic Orban este noul preşedinte PNL. Acesta a câştigat cu un scor zdrobitor: 3 508 de voturi, faţă de doar...
18.06.2017 | 00:11
Ludovic Orban este presedintele PNL A castigat cu 3508 voturi Cristian Busoi doar 952

Congres PNL. Liberalii s-au reunit în Congres, sâmbătă, la Romexpo, şi au decis: Ludovic Orban este noul preşedinte PNL. Acesta a câştigat cu un scor zdrobitor: 3 508 de voturi, faţă de doar 952, Cristian Buşoi. Au fost 4428 de voturi valabil exprimate şi 34 de voturi nule. Cei doi candidaţi şi-au susţinut discursurile, dar Ludovic Orban a ridicat delegaţii în picioare cu discursul în care a menţionat că nu va permite blaturi cu PSD, iar toate deciziile din partid vor fi luate de către membri şi foruri statutare, nu de anumite filiale, în spatele uşilor închise.

Congresul PNL s-a încheiat pe imnul vechiului PDL, ”Verde înrourat”. 

Update 18.05. Ludovic Orban a ţinut un scurt discurs, în care a mulţumit  pentru vot:

”Vă mulţumesc pentru acest vot. De astăzi viaţa este mai grea pentru mine. Vreau să vă spun cateva lucruri clare si precise. PNL va fi un partid  liberal conservator si va face tot posibilul pentru a implementa politici de dreapta. PN va fi un partid transparent. Inchei prin a vă garanta un lucru simplu: mă voi bate cu toată forţa mea să câştigăm alegerile din 2019, să obţinem un nou mandat pentru Klaus Iohannis. Vom câştiga alegerile parlamentare, alegerile locale. Vă mulţumesc! La luptă”

Update 18.00. Ludovic Orban i-a dat cuvântul lui Cristian Buşoi: ”Respect acest rezultat, felicitări Ludovic Orban”

Update 16.53 Potrivit unor surse, Ludovic Orban este noul preşedinte PNL. Potrivit aceloraşi surse, rezultatul este următorul: 3000 de voturi pentru Ludovic Orban şi doar 800 pentru Cristian Buşoi.

Citeşte mai mult pe Realitatea.net