News
notix pixel id

Ludovic Orban dezvăluie că a fost infectat cu Covid-19. ”Vă recomand cu încredere să vă vaccinați”

Liderul noii formațiuni Forța Dreptei, Ludovic Orban, anunță că a fost infectat cu Covid-19 în acest început de an. Vaccinat cu trei doze, politicianul recomandă imunizarea: ”cu siguranță vă ferește de o formă gravă”
14.01.2022 | 16:58
Ludovic Orban dezvăluie că a fost infectat cu Covid-19. ”Vă recomand cu încredere să vă vaccinați”
Ludovic Orban își explică absența din spațiul public: ”Am avut Covid-19, cel mai probabil Omicron”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ludovic Orban își explică absența din spațiul public în acest debut de an 2022. Acesta dezvăluie că pe 5 ianuarie a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

Ludovic Orban își explică absența din spațiul public: ”Am avut Covid-19, cel mai probabil Omicron”

Fostul premier și lider al PNL anunță că nu a avut o formă gravă a bolii, doar ”febră, tuse uscată, dureri de cap, dureri musculare, iritaţia căilor respiratorii care s-au manifestat timp de 2, 3 zile”.

”Am fost absent din spaţiul public după Anul Nou dintr-un motiv obiectiv. Am avut COVID-19. Am fost diagnosticat pozitiv la testul PCR efectuat în 5 ianuarie. Timp de doi ani, de la debutul pandemiei, am reuşit să mă feresc de coronavirus.

ADVERTISEMENT

M-am îmbolnăvit deşi sunt vaccinat şi cu doza a treia, administrată în octombrie 2021, şi respect regulile de protecţie sanitară. Cel mai probabil, am fost infectat cu Omicron. Nu am avut o formă gravă.

Simptomele (febră, tuse uscată, dureri de cap, dureri musculare, iritaţia căilor respiratorii) s-au manifestat timp de 2, 3 zile”, a scris Orban, vineri, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Orban le recomandă tuturor să se vaccineze și are un mesaj pentru coaliția de guvernare: ”Renunțați complet la ideea Certificatului Verde”.

”Vă recomand cu încredere să vă vaccinaţi. Chiar dacă nu elimină riscul de îmbolnăvire, cu siguranţă vă fereşte de o formă mai gravă a bolii. Solicit coaliţiei de guvernare să renunţe complet la ideea certificatului verde. Indiferent dacă sunteţi sau nu vaccinaţi, respectaţi în continuare măsurile de protecţie sanitară”, mai scrie fostul preşedinte al PNL.

ADVERTISEMENT

Unde s-a infectat cu Covid-19 Ludovic Orban

În mesajul din mediul online, Orban mai spune că în perioada aceasta a putut să vadă direct acţiunea instituţiilor implicate. El mai scrie că infectarea sa, cel mai probabil cu Omicron, s-ar fi putut produce de Revelion.

”Am fost sunat de DSP Bucureşti chiar în ziua în care am fost introdus în aplicaţia Coronaforms pentru efectuarea anchetei epidemiologice şi am primit pe mail decizia DSP cu privire la perioada de izolare în ziua următoare.

ADVERTISEMENT

Am fost sunat şi de un reprezentant al DSP Prahova, probabil pentru că în ancheta epidemiologică am indicat ca loc posibil de infectare o localitate din judeţul Prahova, unde mi-am petrecut Revelionul.

În perioada în care am fost izolat la domiciliu am fost vizitat de Poliţie de două ori pentru a fi verificat dacă respect decizia de izolare. Nu am fost la spital, dar mi-am monitorizat constant saturaţia de oxigen cu pulsoxiometrul”, a mai adăugat deputatul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri