News

Ludovic Orban l-a sunat pe un polițist din Timiș: ”Să se termine cu goana după amenzi”

16.04.2020 | 16:07
Ludovic Orban la sunat pe un politist din Timis Sa se termine cu goana dupa amenzi
ADVERTISEMENT

Premierul Ludovic Orban l-a sunat pe un polițist din Timiș să-l asigure că nu există niciun ordin prin care oamenii legii trebuie să dea cât mai multe amenzi în perioada de criză provocată de coronavirus.

Ludovic Orban l-a sunat pe un polițist din Timiș

Conform Digi 24, agentul de poliție Kovacs Valer din Timiș susține că a fost sunat de Ludovic Orban, după ce în urmă cu o zi se plânsese pe Facebook că oamenii legii sunt încurajați de superiori să dea amenzi.

ADVERTISEMENT

Agentul a precizat că prim-ministrul l-a asigurat de faptul că un astfel de ordin nu există. Mai mult, Ludovic Orban i-ar fi transmis că mesajul Guvernului este ”să se termine cu goana după amenzi”.

”Atunci când mergi la intervenție 112 și te sună al doilea om în stat. Am avut deosebita plăcere să port un dialog cu domnul prim ministru al României, Ludovic Orban”, a scris agentul pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

”Dialogul rezolvă multe”

”Mă bucur nespus că în urma demersurilor făcute de mine am primit confirmarea că s-a transmis șefilor în urmă cu două săptămâni să se termine cu goana după amenzi!!! Dacă cineva vă va cere să aplicați sancțiuni nejustificate, să raportați, se face un abuz din partea superiorilor!! Noi suntem în slujba cetățenilor, nu invers!!!”, a mai notat acesta.

”Sper să ajungă acest mesaj la toți șefii care nu au auzit ce s-a transmis!!! Dacă al doilea om în stat a înțeles că există legea dialogului social nr 62/2011 și este încă în vigoare, ar trebui să înțeleagă și șefii noștri!!! Dialogul rezolvă multe”, este mesajul postat joi pe Facebook de agentul de poliție din Timiș.

ADVERTISEMENT

. ?? ATUNCI CÂND MERGI LA INTERVENȚIE 112 ȘI TE SUNA AL DOILEA OM ÎN…

Posted by Kovacs Valer on Wednesday, April 15, 2020

În urmă cu o zi, Kovacs Valer a publicat o serie de mesaje care, susține el, demonstrează că polițiștii sunt încurajați de superiori să dea mai multe amenzi în această perioadă.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii au verificat 38.236 de persoane faţă de care s-a dispus izolarea sau carantina și au aplicat 5.801 amenzi, în valoare de peste 11.000.000 de lei.

ADVERTISEMENT

În trafic, poliţiştii au constatat 75 de infracţiuni rutiere, fiind reţinute 194 de permise şi retrase 144 de certificate de înmatriculare. ”145 de persoane au fost prinse în flagrant delict, în timp ce comiteau infracţiuni sau imediat după aceea şi alte 10 persoane urmărite au fost depistate”, precizează IGPR.

ADVERTISEMENT