Alegeri 2024

Ludovic Orban: ”Liberalii se mai regăsesc doar în Forța Dreptei și în Alianța Dreapta Unită”

Președintele Partidului Forța Dreptei, lider al Alianței Dreapta Unită, avertizează asupra pericolului pe care coaliția PSD-PNL îl reprezintă pentru democrația din România.
05.06.2024 | 19:31
Ludovic Orban Liberalii se mai regasesc doar in Forta Dreptei si in Alianta Dreapta Unita
Ludovic Orban cheamă alegătorii liberali la urne duminică Sursa foto: Forța Dreptei
ADVERTISEMENT

Fost președinte al Partidului Național Liberal și fost premier, Ludovic Orban spune că în prezent singurii liberali sunt cei din Forța Dreptei și partidele partenere din Alianța Dreapta Unită.

Ludovic Orban: ”Liberalii se mai regăsesc doar în Forța Dreptei și în Alianța Dreapta Unită”

Președintele Forța Dreptei îndeamnă românii să meargă la urne duminică și mai spune că alegerile din 9 iunie sunt alegeri în care se joacă viitorul democrației în România.

ADVERTISEMENT

„Alegerile din 9 iunie sunt despre supraviețuirea democrației în România. Oamenii care vin la vot trebuie să aibă clar în vedere că votul lor nu este doar un vot pentru aleșii locali, indiferent de culoarea politică.

Votul lor este un vot pentru democrație, dacă votează Alianța Dreapta Unită, și este împotriva democrației, dacă votează cu coaliția PSD-PNL.

ADVERTISEMENT

Sunt liberal, am promovat ideile liberale de 34 de ani și continui să mă lupt pentru promovarea valorilor, principiilor, ideilor liberale și pentru o guvernare liberală, singura care este capabilă să dezvolte România la nivelul și la potențialul său.

Astăzi, în România, singurii liberali sunt liberalii din Forța Dreptei, liberalii din USR, din PMP, liberalii din Alianța Dreapta Unită!

ADVERTISEMENT

PSD și PNL sunt anti-liberali, iar guvernarea lor este o guvernare, cum se denumește astăzi, iliberală. O guvernare care calcă în picioare drepturile și libertățile individuale, o guvernare care folosește instituțiile statului nu pentru a aduce creșterea calității vieții, pentru a aduce garanția drepturilor fundamentale ale cetățenilor români, ci au transformat instituțiile statului și administrația locală în armate private ale celor două clanuri politice, care încep să semne din ce în ce mai mult cu două mafii”, transmite Ludovic Orban.

Liderul Forța Dreptei mai spune că doar votul acordat Alianței Dreapta Unită asigură garantarea drepturilor și libertăților individuale, proprietății private, susținerea mediului de afaceri sau reducerii taxelor și impozitelor.

ADVERTISEMENT

„Noi, liberalii din Alianța Dreapta Unită, îi chemăm pe toți aceia care gândesc liberal, care trăiesc pe propriile picioare, care își doresc cu adevărat o democrație și e economie de piață, să vină alături de noi și să voteze împotriva comasaților, să voteze Alianța Dreapta Unită.

Pentru că doar noi, liberalii din Dreapta Unită, apărăm proprietatea privată, doar noi liberalii din Dreapta Unită susținem mediul de afaceri și orice inițiativă individuală a oricărui cetățean român, doar noi susținem reducerea taxelor și impozitelor în special pentru aceia care generează dinamica societății și care creează valoare adăugată.

Noi, liberalii din Dreapta Unită, dorim reducerea birocrației și depolitizarea administrației, spre deosebire de comasați, care au umflat administrația cu sinecuriști politici care nu fac altceva decât să calce în picioare drepturile și libertățile, să umilească cetățeanul român și să devină o armată politică plătită din taxele și impozitele noastre.

Români, pe 9 iunie vă invit să vă prezentați la vot și să apărați democrația, să susțineți cu adevărat o societate care să respire libertate, o societate bazată pe drepturi garantate, o meritocrație care să asigure șansa fiecărui român de a reuși în viață prin propriile forțe și prin propriile strădanii”, conchide Ludovic Orban.

Material susținut de Partidul Forța Dreptei – Alianta Dreapta Unita CMF: 41240007

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
Ucrainenii fac prăpăd după ce au primit muniție pentru HIMARS. Arme valoroase ale...
Ucrainenii fac prăpăd după ce au primit muniție pentru HIMARS. Arme valoroase ale Rusiei, distruse una câte una
EXCLUSIV | Gică Popescu, petrecere secretă la Ciolpani, cu peste 100 de invitați!...
EXCLUSIV | Gică Popescu, petrecere secretă la Ciolpani, cu peste 100 de invitați! Un preot a oficiat uniunea, iar Gică Hagi a fost prezent la eveniment. FOTO
Staţiunea de pe litoral cu cele mai ieftine cazări de Rusalii. Sunt şi...
Staţiunea de pe litoral cu cele mai ieftine cazări de Rusalii. Sunt şi oferte all inclusive
Cea mai cunoscută amantă din România a avut un mesaj direct despre bani:...
Cea mai cunoscută amantă din România a avut un mesaj direct despre bani: E foarte bine să fii materialist
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
GATA cu TELEFOANE în ȘCOLI! Se fac ȘI cursuri ONLINE! Ministerul EDUCAȚIEI a...
GATA cu TELEFOANE în ȘCOLI! Se fac ȘI cursuri ONLINE! Ministerul EDUCAȚIEI a DECIS
Cum a aflat make-up artistul vedetelor că are cancer. Mesajul dureros transmis de...
Cum a aflat make-up artistul vedetelor că are cancer. Mesajul dureros transmis de soț
Un nou drum expres. Cea mai bună veste pentru șoferi
Un nou drum expres. Cea mai bună veste pentru șoferi
Scandal-monstru la concert la Coldplay după ce oamenii au plătit sute de lei...
Scandal-monstru la concert la Coldplay după ce oamenii au plătit sute de lei pe bilete. Organizatorii au oprit spectacolul!
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion...
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion cu buletine de vot, în Sectorul 3
Reghecampf a pus iar Poliția pe Prodanca! Circ și scandal monstru între cei...
Reghecampf a pus iar Poliția pe Prodanca! Circ și scandal monstru între cei doi: „M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure ceva”