News

Ludovic Orban, luat la întrebări de Denise Rifai: ” ‘Ați petrecut cot la cot cu interlopii?’, ‘Sunteți misogin cu femeile din politică?’ “

19.03.2021 | 12:33
Ludovic Orban luat la intrebari de Denise Rifai  Ati petrecut cot la cot cu interlopii Sunteti misogin cu femeile din politica
ADVERTISEMENT

Ludovic Orban vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.  Una dintre cele mai carismatice prezentatoare tv scoate la iveală secretele lui Ludovid Orban, pe care o să-l intervieveze într-un stil curajos, în ediția de marți a emisiunii ei, difuzată la Kanal D, începând cu ora 23.15.

Fost Premier al României, într-o perioadă extrem de dificilă traversată de țară noastră, în prezent, Președinte al Camerei Deputaților și Președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban este unul dintre pliticienii care a rămas fidel culorii politice.

ADVERTISEMENT

S-a înscris în PNL în anul 1992, iar astăzi, după aproape 30 de ani de carieră politică, este la finalul mandatului de Președinte al acestui partid și se află la primul mandat de Președinte al Camerei Deputaților.

Fostul Premier al României Ludovic Orban, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Controversele legate de carieră, dar și subiectele despre viața personală, apărute în mass media de-a lungul timpului,  vor intra în atenția publicului odată cu difuzarea ediției de marți, 23 martie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

ADVERTISEMENT

 “Vi se pregătește înlăturarea de la șefia  PNL?”, “De ce nu v-a mai vrut  Klaus Iohannis premier?”, “Va doriți puterea cu orice preț?”, “Ați dat bani să musamalizati accidentul rutier?”,  “Ați petrecut cot la cot cu interlopii?”, “Sunteți misogin cu femeile din politică?”,  “Vreți să păreți mai sărac decât sunteți?”, acestea  sunt câteva dintre întrebările adresate fostului Premier al României, în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:15, la Kanal D!(Vezi și: Interviu exploziv cu Denise Rifai: “Mi s-a oferit mită pentru a spune ce vor ‘ei’ să audă”. Dezvăluiri incendiare făcute de vedeta Kanal D)

Denise Rifai, impresionată de Adrian Năstase și Sorin Oprescu

În cadrul unui interviu, exclusiv pentru FANATIK.RO, vedeta Kanal D a dezvăluit că Adrian Năstase și Sorin Oprescu sunt invitații emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” care au impresionat-o cel mai mult.

ADVERTISEMENT

“Adrian Năstase și Sorin Oprescu! Din toate interviurile pe care le-ați văzut, acestea îmi par cele ‘mai’ spectaculoase din cariera mea de jurnalist. Pentru mine, sunt două interviuri-simbol, din toate punctele de vedere. În primul rând, am reușit să sparg acel zid pe care ei și-l creează, și pe care îl au, în general, politicienii, și să ajung în sufletele lor.

I-ați văzut și voi. Au plâns, au fost deschiși și onești. Au vorbit despre greșelile și despre dorințele lor. Pe mine m-au impresionat aceste două interviuri și m-am bucurat mult că am reușit să le fac… .

ADVERTISEMENT

În primul rând, vorbim despre faptul că acești oameni sunt politicieni. În noua clasă politică, majoritatea cazurilor de politicieni nu au niciun fel de studii. Fără să jignesc pe nimeni, se vede clar că sunt oameni care au făcut facultatea ‘la plic’. Chiar dacă Adrian Năstase și Sorin Oprescu sunt politicieni controversați, au procese pe rol, sunt deopotrivă iubiți și urâți, adulați, dar și contestați. Sunt oameni școliți, erudiți.”, a dezvăluit Denise Rifai, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT