News

Ludovic Orban, mesaj dur după nunta Olguței Vasilescu, organizată în Postul Paștelui: “Ăștia sunt păgâni”

31.03.2019 | 16:05
Ludovic Orban mesaj dur dupa nunta Olgutei Vasilescu organizata in Postul Pastelui Astia sunt pagani

Ludovic Orban și-a arătat inidgnarea asupra deciziei Olguței Vasilescu de a-și face nunta în Postul Paștelui. Președintele Partidului Național Liberal a susținut, în cursul zilei de duminică, un discurs la adresa liderilor Partidului Social Democrat care au luat parte la petrecerea de nuntă a Olguței Vasilescu și a lui Claudiu Manda. Acesta a susținut clar că  ”orice român care își respectă semenii știe că în postul Paștelui nu se fac nunți!”

Ludovic Orban, despre nunta Olguței Vasilescu din Postul Paștelui

Președintele PNL, aflat la Cluj-Napoca, în cadrul lansării candidaților PNL la alegerile europarlamentare, și-a arătat nemulțumirea cu privire la alegerea făcută de cuplul Vasilescu-Manda în ceea ce privește petrecerea de nuntă în Postul Paștelui. ”Am deschis dimineață televizorul și nu mi-a venit să cred ce am văzut la televizor. Suntem în postul Paștelui. Orice român credincios, orice român care respectă tradițiile, orice român care își respectă semenii știe că în postul Paștelui nu se fac nunți. Ce credeți că am văzut la televizor? Toată ciuma roșie!

Toți cei care se băteau cu cărămida-n piept că ei fac referendum pentru familie, arătându-și ca niște farisei credința, dar nu în Dumnezeu, ci în idolii la care n-au voie să se închine, s-au dus și au sărbătorit la nuntă, sfidând pe toți românii care cred în Dumnezeu, care respectă tradiția bisericii și care țin în această perioadă postul Paștelui. Ăștia nici atei nu sunt! Ăștia mai degrabă sunt păgâni și nu mai au voie să conducă România!” – a spus președintele PNL Ludovic Orban.

Ludovic Orban, mesaj dur după alegerea cuplului Vasilescu-Manda de a-și face petrecerea de nuntă în Postul Paștelui
Ludovic Orban, mesaj dur după alegerea cuplului Vasilescu-Manda de a-și face petrecerea de nuntă în Postul Paștelui

Ce invitați a avut cuplul Vasilescu-Manda la nuntă?

„Sunt colegi de partid, biroul politic naţional, din Guvern, parlamentari, colegi din judeţul Dolj, primari, conducerea PSD Dolj, foarte mulţi prieteni şi foarte mulţi apropiaţi. Ciudat, avem emoţii, la vârsta pe care o avem chiar avem emoţii. Cred că 517 persoane au confirmat până în acest moment. Se va servi meniu tradiţional oltenesc, sărmăluţe, friptură, aperitiv, peşte, desert”, a precizat mirele Claudiu Manda, despre persoanele care au onorat in vitația proaspeților căsătoriți.