News

Ludovic Orban, primele declarații despre îndemnul președintelui ca toți românii să joace golf: „Mi s-a părut total deplasat”

Liderul PNL criticat declarațiile făcute de președinte despre golf.
20.09.2021 | 07:51
Ludovic Orban primele declaratii despre indemnul presedintelui ca toti romanii sa joace golf Mi sa parut total deplasat
ADVERTISEMENT

Ludovic Orban a vorbit despre declarațiile președintelui Klaus Iohannis referitoare la golf și la practicarea acestuia. Liderului liberal nu a avut deloc o părere bună despre acestea.

Ludovic Orban, reacție la declarațiile despre golf ale președintelui

Mai mult decât atât, el a catalogat aceste declarații ale președintelui drept unele „deplasate”.

ADVERTISEMENT

Ludovic Orban a precizat că promovarea acestui sport în condițiile pandemice actuale este un gest „deplasat”, având în vedere că multe afaceri au avut de suferit și mulți oameni au rămas cu venituri mult mai mici.

„Nu joc golf. Chiar să faci promovare la golf în situaţia actuală, mi s-a părut total deplasat”, a afirmat Ludovic Orban, într-o emisiune la B1 Tv.

ADVERTISEMENT

Ludovic Orban crede că golful este accesibil doar anumitor categorii de persoane

Ludovic Orban a precizat că acest sport nu este deloc unul accesibil, așa cum mărturisea președintele.

Mai mult, doar cei care au un anumit nivel de trai pot să practice acest sport, crede liderul liberalilor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pentru a juca golf este nevoie nu numai de bani, ci și de timp, tocmai de accea sportul acesta este unul mai puțin accesibil, iar cei cu un venit peste medie îl pot juca.

„Toată lumea a demonstrat contrariul. Accesibil celor care au un anumit nivel de venit, care este un venit peste medie şi celor care au timpul necesar pentru a putea să practice golf”, a mai spus Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat președintele Klaus Iohannis despre golf

Președintele Klaus Iohannis a declarat că golful nu este un sport exclusivist și i-a îndemnat pe toți românii să îl practice, pentru că acesta se joacă în natură, lucru care îl face chiar mai frumos.

Totodată, șeful statului a mai spus și că goful este o oportunitate foarte bună de a face mișcare, chiar și în aceste condiții de pandemie, când nu se pot practica multe sporturi, a declarat președintele.

”Mă bucur să întâlnesc aici atâţia oameni pasionaţi de golf, un sport care nu este deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mişcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi”, a spus preşedintele despre golf.

ADVERTISEMENT