ADVERTISEMENT
News

Ludovic Orban: ”PSD nu a făcut altceva decât să promită oamenilor marea cu sarea”

Autor: Bogdan Solomon | 26.11.2020 | 23:09
Ludovic Orban: ”PSD nu a făcut altceva decât să promită oamenilor marea cu sarea”
Ludovic Orban pune tunurile pe PSD în prag de alegeri. Sursa foto: hepta.ro

În plină campanie electorală, când ne mai despart mai puțin de două săptămâni până la momentul în care românii sunt chemați din nou la urne pentru a-și alege senatorii și deputații ce vor compune Parlamentul în următorii 4 ani, PNL nu ratează nicio ocazie să își critice eternul rival de pe scena politică.

ADVERTISEMENT

Este un partid care se simte bine când oamenii sunt săraci. Noi ne dorim ca niciun om să nu mai fie sărac. PSD nu a făcut altceva decât să promită oamenilor marea cu sarea”, tună și fulgeră Ludovic Orban.

Acesta s-a arătat, totodată, extrem de sceptic în privința șanselor ca alianța PSD-USR, vehiculată din ce în ce mai des în spațiul public, să devină realitate, în condițiile în care votanții formațiunii conduse de Dan Barna sunt cei mai aprigi contestatari ai social-democraților.

ADVERTISEMENT

Ludovic Orban continuă atacurile la adresa PSD: „Este un partid al sărăciei”

Vasile Dîncu și Dacian Cioloș au fost colegi de Guvern, dar asta s-a întâmplat în 2016. Această ipoteză (n.r. o eventuală alianță PSD-USR) nu cred că este posibilă. Ar fi împotriva voinței exprimate de cetățeni.

După părerea mea, PSD nu are la această oră cu cine să facă majoritate. Este într-o sferă de izolare politică și e normal să se întâmple asta, la tot răul pe care l-a făcut României în ultimii 7 ani de zile.

ADVERTISEMENT

În momentul în care USR face orice înțelegere cu PSD își pierde votanți, practic se sinucide. Au ținut România pe loc, au distrus multe sisteme publice și au blocat orice fel de reformă și modernizare, fiind, practic, un partid al sărăciei.

Este un partid care se simte bine când oamenii sunt săraci. Noi ne dorim ca niciun român să nu mai fie sărac. România trebuie să ofere o șansă fiecărui om.

ADVERTISEMENT

Programul nostru de guvernare este despre oameni, despre cum ajutăm oamenii să poată să trăiască mai bine, să dobândească o meserie, să se poată recalifica dacă meseria pe care o are nu își găsește loc pe piață.

PSD nu a făcut altceva decât să promită oamenilor marea cu sarea. Destul rău au făcut României în 30 de ani. Au blocat orice dezvoltare, ne-au stricat toate relațiile, nu am putut să fructificăm avantajele prezenței în Uniunea Europeană, parteneriatului strategic cu Statele Unite ale Americii, prezenței în NATO, nu am putut să valorificăm o mulțime de alte oportunități”, a declarat Ludovic Orban la B1 TV.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!