Ludovic Orban: PSD și cei care l-au votat pe Florin Iordache sunt în pragul nebuniei

Robert Cristea   
în HotNews
21/10/2020, 10:14
Ludovic Orban: PSD și cei care l-au votat pe Florin Iordache sunt în pragul nebuniei
Ce se întâmplă cu taxele şi impozitele de anul viitor. Premierul Orban anunţă care este stadiul bugetului. Sursa foto: Inquam/Octav Ganea

Ludovic Orban a anunțat că PNL a depus lista cu candidați pentru alegerile parlamentare.

Premierul nu scăpat momentul de a taxa din nou decizia Parlamentului de a-l desemna pe Florin Iordache să conducă Consiliul Legislativ.

„Ceea ce s-a întâmplat, ieri, arată o dată în plus că acest Parlament, majoritatea PSD-istă din acest Parlament, trebuie să plece acasă”, a precizat Orban.

Ludovic Orban: Am depus listele de candidați pentru Municipiul București

“Am depus listele de candidați pentru Municipiul București. Suntem o parte din echipă aici, am ținut să depunem candidaturile de dimineață ca să arătăm că suntem puși pe muncă. E un efort deja de un an, de a readuce credibilitate. Vom susține Bucureștiul în Parlament și pe Nicușor Dan, și toate proiectele Capitalei. Suntem o echipă hotărâtă, vom face o campanie cinstită, onestă, în care vom prezenta soluțiile și obiectivele noastre, și vom face mai puțină campanie negativă”, a declarat premierul, conform Antena3.

Ludovic Orban este revoltat de momentul de ieri din Parlament și numirea lui Florin Iordache în fruntea Consiliului Legislativ.

”Să pui în fruntea Consiliului Legislativ pe cel care s-a afirmat ca violatorul justiției independente din România, omul care a scos milioane de oameni în stradă prin proiectele aberante în domeniul justiției…eu nu pot să înțeleg. Îmi arată clar că PSD și cei care au votat alături de PSD sunt în pragul nebuniei și nu mai au nicio legătură cu realitatea opțiunilor oamenilor.

Este sfidător la adresa României și la adresa fiecărui român alegerea acestui…nici nu pot să-i spun aghiotant, acestei slugi al lui Dragnea care a răspuns la toate comenzile care i s-au dat și care este pus, iată, de o majoritate parlamentară în fruntea unei instituții guvernamentale a statului”, a spus Ludovic Orban.

Șeful PNL a confirmat că urmează să fie schimbat prefectul Capitalei. Traian Berceanu este printre candidați.

“Încă de luni m-aţi întrebat despre prefectul Capitalei. Nu puteam să anunţ decizia mea de a schimba prefectul înaintea unei şedinţe capitale conduse de prefect, a Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă şi în condiţiile în care trebuiau implementate deciziile din decizia Comitetului. Astăzi pot să vă spun: da, am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei. Da, joi, la şedinţa de guvern vom opera această modificare. Da, Traian Berbeceanu se află printre printre posibilii candidați pentru funcţia de prefect care se află în evaluare”, a declarat Ludovic Orban.

Închide ×