ADVERTISEMENT
News

Ludovic Orban, replică dură pentru Rareș Bogdan! “Nimeni nu deţine despre mine informaţii care ar putea să îmi facă rău”

Ludovic Orban, președintele PNL, nu a ezitat o clipă și i-a oferit o replică dură lui Rareș Bogdan!
Autor: Alexandru Năstase | 13.06.2021 | 13:07
Ludovic Orban, replică dură pentru Rareș Bogdan!
Contre dure între Ludovic Orban și Rareș Bogdan. Sursa foto - colaj Fanatik

Este scandal cât casa în interiorul Partidului Naţional Liberal. Președintele Ludovic Orban spune că nimeni de pe acest pământ nu deţine informaţii despre el care ar putea să îi facă rău.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Orban a transmis că de-a lungul carierei sale politice a avut mulţi adversari şi oricine a avut ceva rău de spus despre el a spus, iar cele mai multe erau neadevăruri şi calomnii.

Șeful liberalilor, replică dură pentru Rareș Bogdan!

Reacția lui Ludovic Orban a venit după ce Rareș Bogdan l-a pus la punct pe actualul președinte al liberalilor. Fostul jurnalist i-a transmis acestuia să tacă din gură. În caz contrar ar putea să apară în spațiul public mai multe dedesubturi.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că Orban a fost întrebat ce părere are despre faptul că a fost acuzat că la negocierile de la formarea coaliţiei a cedat trei ministere importante.

“Am avut un mandat de negociere. Aţi fost acolo, aţi văzut că nu au mai fost prezenţi nici a doua, nici a treia, nici a patra zi.

ADVERTISEMENT

Să ignori un adevăr evident pe care îl cunoaşte toată lumea, media, partenerii de coaliţie…Dar nu obişnuiesc să polemizez cu colegii în mass-media”, a transmis liderul PNL

Atunci când a fost chestionat despre afirmaţia premierului Florin Cîţu conform căreia ar fi minţit în privinţa negocierilor de la Vila Lac, Ludovic Orban nu a ezitat.

ADVERTISEMENT

“Nu cred că a spus aşa ceva premierul. Premierul a rămas cu mine la negocieri. De altfel a trebuit să invităm alţi colegi, pe Iulian Dumitrescu, pe Dan Motreanu, ca să completeze echipa. E o istorie. Nu polemizez cu colegii mei prin presă”, a adăugat acesta.

El a mai fost întrebat dacă îşi face griji pentru ceea ce ar spune Rareş Bogdan despre negocierile avute în spatele uşilor închise.

ADVERTISEMENT

“Sunt un om care este în activitatea politică de 31 de ani, nu am niciun secret, nimeni nu deţine despre mine informaţii care ar putea să îmi facă rău.

Pentru că Slavă Domnului de-a lungul carierei mele am avut destui adversari şi oricine a avut ceva rău de spus despre mine a spus. Cele mai multe dintre ele neadevărate, chiar calomnii”, a precizat Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!