Ludovic Orban, “ședință de Guvern” cu alcool, țigări și fără nicio regulă de distanțare socială. Fotografia care a zdruncinat internetul. Reacția lui Orban: „Asta e!”

Flaviu Popa   
în HotNews
29/05/2020, 22:52
Ludovic Orban, “ședință de Guvern” cu alcool, țigări și fără nicio regulă de distanțare socială. Fotografia care a zdruncinat internetul. Reacția lui Orban: „Asta e!”
Imaginea de la petrecerea de ziua lui Ludovic Orban de la Guvern/ Foto: Facebook - Cristian Vasilcoiu

Fostul consilier al Olguței Vasilescu, Cristian Vasilcoiu, a publicat o fotografie în care mai mulți membri ai Guvernului Orban par să participe la o ședință din ceea ce pare a fi o cameră a Palatului Victoria.

UPDATE: Ludovic Orban a reacționat pentru Mediafax. „Nu știu despre ce e vorba, când o să umblu o să mă uit. Acum m-am dat jos din avion, am fost plecat la Mureș și la Maramureș, habar n-am. Știu eu în ce poză apar? Și ce să fac? Asta e! Dacă e o poză, e o poză”, a explicat Orban, când a fost rugat să comenteze fotografia.

Conform Digi 24, imaginea ar fi fost surprinsă de ziua premierului Ludovic Orban.

Ludovic Orban și camarila sa, alcool și țigări într-o cameră a Palatului Victoria

Problematic, în opinia lui Vasilcoiu și a internauților, e modul în care Ludovic Orban și restul participanților fumează și consumă ceea ce pare a fi alcool chiar în interiorul Palatului Victoria.

„Sursele mele din Palatul Victoria îmi transmit că la Guvern se muncește de zor! Și voi vă mai mirați de ce sunt scrise atâtea prostii prin Ordonanțele alea”, a scris Vasilcoiu pe Facebook.

Poza care a stârnit sute de comentarii pe internet
Poza care a stârnit sute de comentarii pe internet

Internauții au remarcat cum Ludovic Orban, Raluca Turcan și restul participanților la ședință nu poartă mască de protecție.

Cu măștile pe masă!… Aaaa, față… Sau cum era legea? Râdem noi dar sper să râdem și la urmă…”, a scris Cristina. „Nu respectă nici măcar măsurile de distanțare impuse tot de ei…cele ref. la spațiile închise. Asta pe lângă țigări, bere, vin, etc… Prelungitorul ăla din mijloc e pur și simplu chintesența acestui minunat tablou”, a scris și Cristiana.

Alți cititori au taxat ceea ce par a fi sticle de alcool pe masa de ședință. „Hmm… băutură, țigări şi femei! Eu chiar cred că “muncesc”! Chiar nu se prinde nimeni? Acum simuleaza scenariile pentru redeschiderea teraselor”, a punctat Ciprian.

Ăștia consumă alcool în timpul serviciului?!Mama voastră de handicapați ăstia care i-ați cocoțat în fruntea statului.🤬🤬🤬🤬”, a transmis și Liliana.

Într-o singură fotografie, Ludovic Orban și camarila sa încalcă mai multe reguli. În primul rând, Orban fumează cu nesaț într-un spațiu închis.

În al doilea rând, cei prezenți la ședință par să consume alcool, lucru legal însă imoral când conduci o țară. În al treilea rând, măsurile de distanțare socială par o glumă pentru cei care conduc țara.

 

Închide ×