News

Ludovic Orban, semnal de alarmă pentru patronii de terase! „Nu se mai respectă distanțarea socială”

29.06.2020 | 15:01
Ludovic Orban semnal de alarma pentru patronii de terase Nu se mai respecta distantarea sociala
ADVERTISEMENT

Șeful Executivului, Ludovic Orban a tras un semnal de alarmă pentru patronii de terase! Premierul s-a declarat îngrijorat de faptul că acestea nu mai respectă regulile de distanțare socială.

„Nu se respectă măsurile de distanțare care sunt stabilite. Aici trebuie gândită o altă programare a mersului la masă.

ADVERTISEMENT

Chiar m-a îngrijorat, vă spun sincer. Am văzut niște imagini…Practic, nu s-a mai respectat nicio regulă. Este foarte important să se respecte aceste reguli”, a spus premierul.

Președintele PNL, prim avertisment pentru terase

Chestionat în legătura cu ședința organizată fără restricții, la Iași, de PNL, premierul a spus: „A fost o întrunire în aer liber, la o locație în aer liber. Eu nu am participat la acea întâlnire”.

ADVERTISEMENT

De altfel, premierul Ludovic Orban s-a declarat îngrijorat cu privire la creşterea numărului de cazuri şi de faptul că nu se respectă măsurile de limitare a răspândirii pandemiei.

”Miercuri voi convoca toţi miniştrii şi toate instituţiile statului care au atribuţii de control, de la Ministerul Afacerilor Interne, Poliţie, Jandarmeriei, până la Ministerul Sănătăţii prin direcţiile de sănătate publică, ANPC, ANSVSA, pentru a face o analiză a planului de măsuri pentru a asigura respectarea regulilor.

ADVERTISEMENT

S-a văzut clar că în foarte multe locuri nu sunt respectate regulile şi există un risc de transmitere a virusului crescut din cauza nerespectării acestor reguli.

Şi pe plajă, dacă la început aşezarea a fost conformă, încetul cu încetul s-a intrat într-o devălmăşie şi nu s-a mai respectat nicio regulă.

ADVERTISEMENT

Înţeleg că este o aglomeraţie, dar şi pe terase trebuie respectate normele de distanţare care sunt stabilite, aici poate trebuie gândită o altă programare a mersului la masă şi în alte locuri.

Chiar m-a îngrijorat, vă spun sincer, am văzut nişte imagini în care aproape nu s-a mai respectat nicio regulă”, a afirmat premierul, într-o conferinţă de presă.

 

 

ADVERTISEMENT