ADVERTISEMENT
News

Ludovic Orban, serie de ironii pentru candidații PSD la postul de comisar european! Liberalul l-a făcut muzeograf pe Fifor și neofit pe Bădălău

Autor: Alexandru Năstase | 01.10.2019 | 14:28
Ludovic Orban este nemulțumit de nominalizările PSD-ului. Sursa foto - facebook

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban a lansat o serie de ironii pentru candidații PSD la postul de comisar european! Acesta a transmis că Mihai Fifor nu poate merge la Bruxelles, deoarece este cel mult un „muzeograf”, iar premierul trebuie să nominalizeze o persoană „impecabilă”, nu un „neofit”, precum Nicolae Bădălău sau Dănuț Andrușcă, Orban nu s-a oprit aici cu atacurile.

ADVERTISEMENT

Ludovic Orban, serie de ironii pentru candidații PSD la postul de comisar european!

„Mihai Fifor, nici nu știu ce e, muzeograf…cred că cel mult se pricepe la descărcări arheologice, deși nu cred că a participat la vreuna. Ca să nu mai spun că există un echilibru de gen în cazul Comisiei Europene. (…) România trebuie să trimită un om care să fie din punct de vedere al integrității, impecabil, și de asemenea, să aibă un background potrivit pentru acest portofoliu.

Pentru că și dacă e trece de comisia juridică și omul este considerat integru și că respectă criteriile de integritate, va ajuge la audiere în comisia de specialitate, iar acolo, dacă trimite Dăncilă un neofit, un candidat gen Bădălău, gen Andrușcă șamd, nu va trece, pentru că nu va întruni votul din comisia de specialitate TRAN”, a afirmat președintele PNL.

ADVERTISEMENT
Ludovic Orban, serie de ironii pentru candidații PSD la postul de comisar european! Ludovic Orban
Ludovic Orban l-a făcut pe Mihai Fifor „muzeograf”. Sursa foto – facebook

Liberalul l-a făcut muzeograf pe Fifor și neofit pe Bădălău

Mai mult de atât, șeful liberalilor este nemulțumit de ultimele prezențe ale Vioricăi Dăncilă pe scena internațională. „Deci, PSD nu mai are nicio legătură cu realitatea. Iar ultimele episoade în matrerie de politică internațională, nominalizarea Rovanei Plumb, vizita Vasilicăi Vioricăi Dăncilă la shopping, în SUA, că altceva mai bun n-a avut de făcut, arată că procesul de degradare a imaginii României provocat de către PSD este dramatic”, a adăugat Orban.

Președintele PNL a transmis că este imprios necesar ca Viorica Dăncilă să discute cu Klaus Iohannis pentru nominalizarea la funcția de comisar european. „Am convingerea că președintele României, în momentul în care a convocat-o pe Viorica Dăncilă, are probabil, în gând, nu o propunere, poate mai multe variante posibile, oricum este necesară o consultare. Să ne aducem aminte că președintele este actorul politic care se bucură de cel ami amre respect, apreciere și susținere la nivel european. Nu poți să ignori președintele în această procedură de desemnare a unui candidat la funcția de canddiat european care să fie validat”, a motivat Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!