News

Ludovic Orban și Rareș Bogdan, invitați acasă la Klaus Iohannis! Ce se discută la întâlnire

09.07.2019 | 15:11
Ludovic Orban si Rares Bogdan invitati acasa la Klaus Iohannis Ce se discuta la intalnire

Ludovic Orban și Rareș Bogdan sunt invitați acasă la Klaus Iohannis! Șeful statului a dorit să aibă o întâlnire cu cei doi lideri ai liberalilor. Orban este președintele PNL, în timp ce fostul jurnalist a fost primul pe lista partidului pentru europarlamentare. Deși, inițial s-a spus că cei trei se vor vedea la Palatul Cotroceni, în cele din urmă, presa a aflat că președintele României i-a chemat pe aceștia la Vila Lac 3.

Ludovic Orban și Rareș Bogdan, invitați acasă la Klaus Iohannis!

La întâlnire vor participa pe lângă Rareș Bogdan și Ludovic Orban și Alina Gorghiu, fostă lideră a partidului, dar şi Cristian Bușoi. Aceştia merg acasă la şeful statului pentru a pune la punct strategia pe care o vor aborda la alegerile prezidenţiale. Mai mult ca sigur printre subiectele dezbătute vor fi şi organizarea campaniei electorale. Trebuie specificat că primul eveniment oficial pe care îl au împreună liberalii cu Klaus Iohannis ar urma să fie Consiliul Naţional al partidului care e posibil să aibă loc la sfârşitul lui iulie – începutul lunii august.

De remarcat că la întâlnirea de la Vila Lac 3 se discută și despre strângerea de semnături care trebuie să înceapă pe 11 august, potrivit legii. Liberalii trebuie să îşi stabilească un calendar comun al evenimentelor. De asemenea, trebuie să discute despre mesajele pe care le vor transmite publicului. De altfel, la finalul săptămânii trecute, europarlamentarul PNL, Rareş Bogdan a ținut să infirme conform cărora s-a certat cu preşedintele Klaus Iohannis.

Ludovic Orban și Rareș Bogdan, invitați acasă la Klaus Iohannis! Rareș și Iohannis
Rareș Bogdan a mai fost invitatul lui Klaus Iohannis, dar la Palatul Cotroceni. Sursa foto – facebook

Rareș Bogdan, amenință cu demascarea

Acesta a spus că zvonurile au plecat chiar din zona unor oameni apropiaţi de liderul PNL Ludovic Orban. Rareș Bogdan i-a amenințat pe aceștia cu demascarea. „Când mă întâlnesc prima dată cu dânsul, ca să anulez orice speculaţie, o să îi spun, deşi îmi e jenă, îi spun: haideți să facem o poză împreună. Nu m-am certat cu dânsul. Mă înţeleg foarte bine.

Aceste zvonuri au fost lansate, din păcate, dintr-o anumită zonă a unor oameni, pe care o să-i demasc în curând, care au cam multă influenţă pe lângă un lider de partid. Dar o să îi demasc în curând pentru că şi-au luat nasul la purtare”, a spus Rareş Bogdan