News

Ludovic Orban, supărat pe Firea și Pandele: „Nişte nesimţiţi care îşi bat joc de Bucureşti de patru ani de zile”

19.06.2020 | 16:12
Ludovic Orban, supărat pe Firea și Pandele: „Nişte nesimţiţi care îşi bat joc de Bucureşti de patru ani de zile”
Ludovic Orban, supărat pe Firea și Pandele: „Nişte nesimţiţi care îşi bat joc de Bucureşti de patru ani de zile”. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ludovic Orban a declarat, vineri, că este extrem de supărat din cauza lui Firea și Pandele, „nişte nesimţiţi care îşi bat joc de Bucureşti”, pentru că nu îl lasă pe Nicușor Dan să susțină conferințe de presă.

Ludovic Orban, președintele PNL, a reacţionat, vineri, după ce Nicușor Dan, candidatul susţinut de PNL la Primăria Capitalei, a fost din nou bruiat în timpul unei conferinţe de presă, potrivit News.ro.

ADVERTISEMENT

Premierul a declarat că “nenorociţii care îşi bat joc de Bucureşti, toţi haidamacii lui Firea şi ai lui Pandele” nu îl lasă pe Nicuşor Dan să facă declaraţii în spaţiul public.

Ludovic Orban, supărat pe Firea și Pandele pentru că îl bruiază pe Nicușor Dan

“Nu e un scandal. Deci, nişte nesimţiţi care îşi bat joc de Bucureşti de patru ani de zile, au ajuns să considere Bucureştiul moşia lor.

ADVERTISEMENT

Trotuarul, drumul, parcurile, grădinile reprezintă spaţiu public şi aparţine fiecărui bucureştean. Orice om vrea să se plimbe, să facă o declaraţie are acest drept”, a reacționat, vineri, premierul.

Ludovic Orban susține că în spatele celor care l-au bruitat pe Nicușor Dan s-ar afla Gabriela Firea și soțul său, Florentin Pandele.

„Nenorociţii care îşi bat joc de Bucureşti, toţi haidamacii lui Firea şi ai lui Pandele, nu îi permit candidatului nostru la Primărie nici măcar să facă declaraţii în spaţiul public.

ADVERTISEMENT

Premierul, vorbe dure la adresa mai multor politicieni

Este inadmisibil, este un comportament golănesc care îi descalifică şi le solicit public să nu se mai poarte în acest fel şi să nu mai boicoteze declaraţiile publice pe care le face candidatul nostru şi echipa care îl susţine”, a mai spus Ludovic Orban.

Declarație premierului de vineri vine după ce, cu o zi în urmă, Nicușor Dan a încercat să susțină o conferință de presă, dar a fost bruiat de mai multe camioane ale firmei de salubritate din București, care au claxonat, au ambalat motoarele şi au circulat prin zonă.

Mai mult, după ce Nicușor Dan a cerut Poliţiei Locale să intervină, oamenii legii au solicitat tuturor prezzenți la conferința de presă să părăsească partea carosabilă.

ADVERTISEMENT

Și pe 5 iunie o altă conferinţă de presă susţinută de Nicuşor Dan în Prelungirea Ghencea a fost bruiată de Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri