Carousel hot news

Selymes: “Şi eu tot la vârsta lui am început să vorbesc româneşte”

Tibor Selymes a oferit declaraţia zilei. Fostul antrenor al Astrei Giurgiu a fost impresionat de faptul că Junior Morais se străduieşte să vorbească româneşte. Fundaşul FCSB se află de 6 ani...
29.09.2017 | 13:13
Selymes:
ADVERTISEMENT

Tibor Selymes a oferit declaraţia zilei. Fostul antrenor al Astrei Giurgiu a fost impresionat de faptul că Junior Morais se străduieşte să vorbească româneşte. Fundaşul FCSB se află de 6 ani în România şi se pregăteşte să obţină cetăţenia română. La finalul meciului din Europa League dintre Lugano şi FCSB, scor 1-2, Tibor Selymes a stârnit râsetele colegilor de platou în direct la o televiziune de sport. Fostul antrenor al Astrei apreciază eforturile lui Junior Morais de a vorbi în limba română. Fotbalistul Stelei este de mult timp în România şi aşteaptă cu nerăbdare să primească cetăţenia română. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Tehnicianul de 47 de ani a spus în glumă: ”Şi eu tot pe la vârsta lui am început să vorbesc româneşte”.  Morais a declarat la finalul meciului cu Lugano că golul înscris în poarta adversă este pentru soţia sa care şi-a sărbătorit ziua de naştere cu o zi înaintea meciului de Europa League!

Morais: “M-aş bucura să devin cetăţean român”

”Încă nu mi-am luat cetăţenia. Eu mi-am depus actele şi sper să o obţin. Eu m-aş bucura să devin cetăţean român. Ar fi frumos atât pentru mine, cât şi pentru familia mea”, a spus Junior Morais, la finalul jocului cu Lugano, partidă incheiată cu victoria Stelei, scor 1-2.

ADVERTISEMENT

Brazilianul Junior Morais a ajuns la FCSB în vara acestui an (pe 1 iulie) şi a evoluat în 14 meciuri, reuşind să marcheze două goluri pentru roş-albaştri. Fotbalistul are contract cu Steaua până la jumătatea anului 2020. Jucătorul cu numărul 14 din lotul FCSB-ului a mai trecut pe la AFC Astra Giurgiu şi SC Freamunde, grupare portugheză.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri