Fotbal international

FANATIK, confirmat! Dică: “Nedelcu e accidentat!” Cât va lipsi

UPDATE. Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a confirmat informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO. Dragoş Nedelcu este accidentat şi va lipsi două săptămâni....
28.09.2017 | 00:04
FANATIK confirmat Dica Nedelcu e accidentat Cat va lipsi

UPDATE. Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a confirmat informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO. Dragoş Nedelcu este accidentat şi va lipsi două săptămâni.

“Dragoş Nedelcu este accidentat! A făcut un RMN, nu este vorba despre ceva grav, dar va lipsi aproximativ două săptămâni. Noi sperăm să se refacă mai repede şi să reintre în circuitul echipei”, a spus Nicolae Dică. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Acesta a vorbit şi despre situaţia lui Denis Alibec. “Am discutat cu Alibec după jocul cu Dinamo, mi-a spus că are anumite dureri la spate şi am decis că e mai bine să nu forţăm ceva mai grav”.

………………………………..

De ce a ales Nicolae Dică, antrenorul lui FCSB, să-l lase acasă pe Dragoş Nedelcu şi ce jucător aflat în dizgraţia lui Gigi Becali a făcut deplasarea pentru meciul Lugano – FCSB, din Grupa G a Europa League.

Lugano – FCSB va avea loc joi, 28 septembrie, de la ora 20:00, la Lucerna, în a doua rundă a Grupei G din Europa League, iar Nicolae Dică a decis să renunţe la mai mulţi jucători importanţi: Marko Momcilovic, Dragoş Nedelcu, Denis Alibec şi William De Amorim – vezi detalii. FANATIK.RO a aflat motivul pentru care Dragoş Nedelcu, jucătorul transferat în vară de Gigi Becali de la FC Viitorul Constanţa, nu a făcut deplasarea cu lotul pregătit de Nicolae Dică. 

Dragoş Nedelcu a acuzat probleme

Conform surselor FANATIK.RO, Nicolae Dică a decis să-l menajeze pe Dragoş Nedelcu şi să-l lase acasă pe mijlocaşul în vârstă de 20 de ani pentru ca acesta să îşi revină complet după cele 14 meciuri jucate până în acest sezon, în toate competiţiile. După meciul jucat de FCSB contra rivalei FC Dinamo Bucureşti, scor 1-0, din etapa a 12-a din Liga 1 Betano, Dragoş Nedelcu a acuzat mici dureri în zona picioarelor şi a fost trimis să facă un RMN, iar Nicolae Dică împreună cu membrii din staff-ul medical al lui FCSB a decis ca mijlocaşul să fie lăsat acasă pentru a se recupera complet pentru următoarele partide din Liga 1 Betano şi Europa League.

 Cătălin Golofca e în lot pentru Lugano – FCSB

Totodată, FANATIK.RO a aflat că mijlocaşul Cătălin Golofca, jucătorul aflat în dizgraţia lui Gigi Becali şi care nu a făcut parte din lotul lui FCSB la meciul cu FC Dinamo Bucureşti, scor 1-0, în etapa a 12-a din Liga 1 Betano, a fost luat de Nicolae Dică în deplasarea de la Lucerna şi va face parte din lotul “roş-albaştrilor” pentru meciul din Grupa G a Europa League, contra celor de la Lugano, care va avea loc joi, 28 septembrie, de la ora 20:00.

Pe parcursul carierei, Dragoş Nedelcu a evoluat pentru Academia Gheorghe Hagi, FC Viitorul Constanţa şi FCSB. De partea cealaltă, Cătălin Golofca a jucat pentru Cetatea Suceava, Rapid Suceava, FC Botoşani şi FCSB. Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani a evoluat în 12 partide în acest sezon, în toate competiţiile, şi a înscris 3 goluri şi a oferit 4 pase decisive.

1.500.000 de euro este cota lui Dragoş Nedelcu, conform transfermarkt.com