Carousel hot news

Lugano, după ce a căzut cu Steaua: “Veniţi tot oraşul la meci, să salvăm cheltuielile!”

Lugano a fost ultima dată campioană în Elveţia în 1949. De atunci singurul moment important a mai fost o Cupă a Elveţiei, dar a fost o singură sclipire într-o lungă perioadă de mediocritate...
25.08.2017 | 19:12
Lugano, după ce a căzut cu Steaua:

Lugano a fost ultima dată campioană în Elveţia în 1949. De atunci singurul moment important a mai fost o Cupă a Elveţiei, dar a fost o singură sclipire într-o lungă perioadă de mediocritate pentru gruparea elveţiană aflată aproape de un pol important al fotbalului italian şi european, Milano. În ultimii ani Lugano a revenit pe harta primei divizii, după o lungă perioadă de anonimat. Iar anul trecut a fost cel mai bun, terminând neaşteptat de sus, pe treapta de bronz.

Lugano a intrat astfel direct în grupele Europa League, beneficiind de coeficientul de ţară şi acum este pregătită pentru a vedea cu adevărat la ce nivel se află în raport cu fotbalul de pe continent. Însă, oficialii lui Lugano privesc aventura europeană în special prin prisma beneficiilor financiare. Şi faptul că sorţii le-au adus în faţă echipe fără nume sonore la această oră în fotbalul mare i-a dezamăgit profund.

Reacţii Lugano Europa League. Ce spun elveţienii despre adversare

Dintr-un anumit punct de vedere, este păcat că nu vom juca împotriva unei echipe mai mari, care ar atrage şi spectatorii neutri. Daca ne uităm la numele adversarilor, ne vom baza probabil pe fanii din oraş. Sper că vor veni în număr mare la meciuri, pentru a ne ajuta să facem faţă cheltuielilor uriaşe de organizare” – a spus directorul sportiv Michele Campana.

“Este o onoare să jucăm în Europa League, ne-a fost dor de asta, dar campionatul rămâne principalul obiectiv. Unii vor spune că adversarele din grupă nu sunt dificile, dar sunt echipe ce trebuie respectate, iar anul trecut au avut rezultate bune.Lugano nu are experienţă internaţională, iar asta poate fi un dezavantaj” – consideră antrenorul elveţienilor, Pier Tami.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri