Carousel hot news

“Mesaj” de la UEFA pentru Talpan! Cum arată fanionul meciului

Helmuth Duckadam a postat un mesaj pe un site de socializare, înaintea meciului Lugano - Steaua, din grupele Europa League, în care a fotografiat fanionul pe care scrie "FC Steaua Bucureşti"....
28.09.2017 | 15:43
ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam a postat un mesaj pe un site de socializare, înaintea meciului Lugano – Steaua, din grupele Europa League, în care a fotografiat fanionul pe care scrie “FC Steaua Bucureşti”.

Preşedintele de imagine al “roş-albaştrilor” este ironic la adresa fanilor din Peluza Sud, care acum susţin echipa Armatei, din Liga 4, după demersul acestora de a reclama la CNA posturile care au pronunţat “Steaua” în loc de “FCSB” în timpul meciurilor din Liga 1 Betano (vezi detalii aici). Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

“Pe fanionul meciului de diseară din Europa League scrie clar: FC LUGANO vs FC STEAUA BUCUREŞTI. Va interzice CNA meciul? Diseară joacă STEAUA BUCUREŞTI. UEFA RECUNOAŞTE”, este mesajul lui Helmuth Duckadam de pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri