Fotbal intern

Lui Bogdan Planic i s-a decis viitorul la FCSB. Gigi Becali a făcut anunţul!

25.09.2018 | 15:15
Lui Bogdan Planic i sa decis viitorul la FCSB Gigi Becali a facut anuntul

Lui Bogdan Planic i s-a decis viitorul la FCSB după ce impresarul Zvonko Milojkovic, cel care îl reprezintă pe fudaşul central al roş-albaştrilor, i-a transmis lui Helmuth Duckadam că în iarnă echipa lui Gigi Becali ar putea să rămână fără jucătorul sârb.

Helmuth Duchadam a intrat fără să vrea în gura impresarului lui Bogdan Planic, Zvonko Milojkovic. Fostul portar al Stelei a afirmat după partida cu Dunărea Călăraşi, scor 2-0, că fundaşul sârb al vicecampionilor a evoluat slab. Şi pe mine m-a surprins jocul slab făcut de PlanicÎn repriza a doua şi-a mai revenit, dar a început prost”,a spus Duckadam. Însă replica acestuia nu i-a fost pe plac agentului fostului jucător de la Vojvodina. “Domnule Duckadam, nu uitaţi că se apropie iarna şi, pac-pac, s-ar putea să trebuiască să vă căutaţi fundaş central. Până acum, când a jucat în toate meciurile bine, nu l-aţi mai criticat. Nu e normal ceea ce se întâmplă”, a spus impresarul lui Planic.

Gigi Becali vorbeşte la telefon

Gigi Becali a vorbit despre viitorul lui Bogdan Planic la FCSB

Contactat de către FANATIK.RO, Gigi Becali, patronul vicecampionilor, a vorbit despre Bogdan Planic şi a afirmat că fotbalistul va rămâne în mod sigur la FCSB şi din iarnă. “Eu nu ştiu ce a declarat Helmuth Duckadam pe la televizor de Planic, că am fost la meci şi nu am văzut, iar după meci am dat şi declaraţii la ziariştii care mă aşteptau afară. Nu ştiu nici ce a spus impresarul lui Planic.

Că s-ar putea să plece Planic în iarnă de la noi şi că să ne căutăm fundaşi? Aşa a spus impresarul? Păi de ce să plece? Planic are contract cu Steaua pînă în 2021 şi este cel mai bun fundaş central al meu. Cum să plece de la Steaua? Hai, că sunteţi tari! Şi după accidentările astea din echipă nu îmi arde de nici o plecare. O fi vorbit şi omul la supărare. Nu, tată, Planic nu pleacă nicăieri”, a spus patronul vicecampionilor.

Citeşte şi:  Mihai Bălașa, out două luni?! Cea mai teribilă veste pentru Nicolae Dică!

Citeşte şi Spaniolii au dat premiile The Worst 2018! FCSB a marcat cel mai stupid gol al anului! Video

Tags: