Life

Lui Brigitte Pastramă îi este dor de vremurile când era soția lui Ilie Năstase? Ce imagini a publicat vedeta

Brigitte Pastramă, amintiri de pe vremea când era soția lui Ilie Năstase. Aceasta a postat mai multe imagini din anii când îi era parteneră de viață lui Ilie Năstase.
28.06.2022 | 19:46
Lui Brigitte Pastrama ii este dor de vremurile cand era sotia lui Ilie Nastase Ce imagini a publicat vedeta
Brigitte Pastramă, amintiri de pe vremea când era soția lui Ilie Năstase. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă, nostalgică la perioada în care era căsătorită cu Ilie Năstase? Bruneta s-a lăsat pradă amintirilor de pe vremea când era partenera de viață a fostului mare tenismen.

Brigitte Pastramă, amintiri de pe vremea când era soția lui Ilie Năstase

Brigitte Pastramă a distribuit pe rețelele de socializare mai multe imagini de pe vremea când era soția lui Ilie Năstase. Să fie oare bruneta nostalgică la acea perioadă?

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare imagini cu Nadia Comăneci, Andy Garcia, Morgan Freeman, Eva Longoria sau Roberto Cavalli, pe care le-a făcut fiind soția lui Ilie Năstase.

În unele chiar apărea și fostul ei partener, dar l-a scos din ele.

Brigitte Pastramă și Ilie Năstase au divorțat cu scandal în anul 2018. Cei doi au fost împreună opt ani până să își spună adio definitiv.

ADVERTISEMENT
Brigitte Pastramă și vedete internaționale
Brigitte Pastramă, amintiri de pe vremea când era soția lui Ilie Năstase. Foto: Colaj Fanatik

Brigitte Pastramă a divorțat de Florin Pastramă

Brigitte Pastramă s-a despărțit de Florin Pastramă după doi ani de relație, cu scandal. Aceasta acuza că trăia în „mocirlă” alături de partenerul ei de viață.

Mai mult, fosta soție a lui Ilie Năstase a spus că decizia de separare a fost a ei, deoarece a fost târătă în multe situații pe care nu le-ar fi dorit.

ADVERTISEMENT

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. de când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. 

Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. Am decis să merg mai departe singură”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, s-a speculat că Florin Pastramă ar fi fost violent cu Brigitte Sfăt și chiar au apărut imagini care sugerau că fostul ei soț a împins-o pe jos.

ADVERTISEMENT