News

Lui Dan Petrescu i s-a făcut rău! Medicii au intervenit imediat!

28.04.2018 | 20:19
Lui Dan Petrescu i sa facut rau Medicii au intervenit imediat

Antrenorul celor de la CFR a trecut prin clipe grele. Lui Dan Petrescu i s-a făcut rău la stadion! Medicii au intervenit imediat, iar tehnicianul și-a revenit fără prea multe probleme.

Dan Petrescu este unul dintre cei mai vocali antrenori din Liga 1 Betano. Antrenorul celor de la CFR Cluj pune pasiune și, uneori, trăirile sale din timpul jocurilor sunt duse până la extrem. Așa s-a întâmplat și la meciul tur cu FCSB, din Ardeal.

A stat la lojă și a creat un infern auditiv!

Războiul pentru titlu cu echipa lui Gigi Becali l-a transformat și mai mult pe Petrescu. La partida din play-off disputată în Gruia, tehnicianul a fost suspendat. În aceste condiții, el a vizionat meciul dintr-o lojă, unde a făcut efectiv un spectacol la limita ridicolului, fiind protejat vizual de folii reflectorizante, care nu permiteau vizibilitatea din exterior spre interior. FANATIK.RO a scris despre felul în care antrenorul s-a exteriorizat și despre cum țipetele și înjurăturile sale l-au speriat pe Emil Grădinescu, comentatorul celor de la Telekomsport.

Lui Dan Petrescu i s-a făcut rău! Intervenție rapidă la finalul jocului

Consumul de energie și de nervi pe care antrenorul celor de la CFR l-a avut la acel meci și-a pus amprenta asupra stării sale de sănătate. FANATIK.RO a aflat că lui Dan Petrescu i s-a făcut rău la finalul partidei cu FCSB. Golul marcat de Gnohere în prelungiri și ratarea victoriei în ultimele secunde l-au dărâmat pe Petrescu. Conform informațiilor noastre, antrenorul a primit ajutorul medicilor imediat. Tensiunea și stresul au fost atât de mari încât acesta și-a revenit abia după ce doctorii i-au dat un scurt tratament.

A avut mereu un fizic fragil: “Puteam să mor, dar nu mă lăsam!”

Dan Petrescu a fost mereu un tip firav, cu o sănătate destul de șubredă. Pe vremea când era fotbalist, medicii i-au recomandat să renunțe la cariera de sportiv!

Am avut nişte probleme la spate şi la şolduri şi doctorul de la spital mi-a spus să nu mai joc fotbal. Antrenorul lui Chelsea, Glenn Hoddle, s-a uitat în fişele mele şi a văzut că pe la toate echipele am fost titular. Mi-a spus că nu crede că o să am probleme. Între timp am mai jucat vreo 500 de meciuri oficiale. Asta este, unii medici mai exagerează. Oricum eu nu îi credeam pe doctori. Puteam să mor acolo, eu oricum nu mă lăsam de fotbal”, declara Dan Petrescu.

Cum l-a șocat pe Gică Popescu: “Avea probleme medicale mari!”

Fragilitatea lui Petrescu a fost adusă în discuție, recent, și de Gică Popescu. Fost coleg de cameră la naționala României cu actualul antrenor de la CFR, Popescu a vorbit despre cum și o adiere de vânt îl îmbolnăvea pe “Bursuc”.

Petrescu e cel mai strâmb jucător! El nu luase vizita medicală în Anglia, a semnat antrenorul ca să poată să-l transfere! Ăla e profesionistul! Ani de zile, stretching câte 40 de minute înainte și după antrenament. Apă plată tot timpul la el, dietă atentă. Avea probleme cu stomacul, cu șoldul, cu picioarele, cu gâtul. Da’ cu ce n-a avut probleme! Și a făcut performanță la cel mai înalt nivel doar pe seriozitate!

D-aia face și acum rezultate, ca antrenor e cum a fost ca jucător. Mă teroriza cu stretchingul! A învățat în Italia să facă posturi, îl găseam seara în cameră cu picioarele pe pereți. Impresionant! Calități fizice n-a avut. Poate nu înțelegeți: el avea probleme medicale mari! El nu poate nici acum să-şi țină picioarele drepte, că are un picior mai mare și unul mai mic, șoldurile cu probleme… Gâtul! Cum bea un pahar cu apă rece sau sufla vântul mai tare, i se umflau amigdalele. Un om incredibil de serios!

Eu i-am tot zis <Băi, tu ești un fenomen!>. Lumea nu știe, eu am stat cu el în cameră de la 16 ani. Știu foarte bine cât s-a chinuit. Pentru Petrescu, chapeau!”, afirma Gică Popescu.