Lui Edi Iordănescu nu i-au trecut nervii după înfrângerea cu Young Boys: „Era mai ieftin cu brigadă din Elveția”

Cristi Maciuca   
în CFR Cluj
11/12/2020, 21:01
Lui Edi Iordănescu nu i-au trecut nervii după înfrângerea cu Young Boys: „Era mai ieftin cu brigadă din Elveția”
Lui Edi Iordănescu nu i-au trecut nervii după înfrângerea cu Young Boys: „Era mai ieftin cu brigadă din Elveția”. FOTO: Twitter Liga 1 Romania

CFR Cluj s-a întors în România din Elveția, iar Edi Iordănescu a fost în continuare nervos, după ce echipa sa a ratat dramatic calificarea în „primăvara” Europa League. Principala țintă a antrenorului a fost, evident, brigada de arbitri din Franța.

Campioana României avea nevoie de victorie pentru a merge în 16-imi. Ardelenii au pierdut însă cu Young Boys, scor 1-2, în ultima etapă din grupa A.

Centralul Benoît Bastien a fost considerat de toată lumea principalul vinovat pentru ratarea obiectivului. Francezul a inventat penaltyul din care gazdele au egalat în prelungirile partidei de pe Wankdorf Stadium.

Edi Iordănescu, plin de nervi la sosirea în România: „Au fost multe lucruri ciudate”

Întors cu echipa la Cluj, Edi Iordănescu a dat declarații despre ratarea calificării în „primăvara” Europa League, după lovitura de pedeapsă îndelung contestată de ardeleni, și a pus din nou tunurile pe brigada de arbitri din Hexagon.

„Frustrarea este mare, pentru că echipa a făcut un joc bun și merita calificarea. Fotbalul este nedrept și mă supără foarte tare, mai ales pentru băieți. Munca a fost a lor. Pentru mine nu era un lucru extraordinar la CV, pentru că era vorba doar de un meci.

Trebuie să dam un restart rapid. Acum mă supără că, după un astfel de rezultat și după cum s-au desfășurat evenimentele, e foarte greu să ne revenim din punct de vedere mental și fizic. Trebuie să găsim mijloacele pentru a revitaliza echipa și să producem o victorie cu FCSB”, a declarat Edward Iordănescu, la PRO TV.

CFR Cluj, eliminată controversat din Europa League și în sezonul trecut

CFR Cluj a părăsit cu scandal competiția și în sezonul 2019-2020. Antrenați la acea vreme de Dan Petrescu, ardelenii au ajuns până în 16-imi, acolo unde au fost eliminați fără să piardă în fața Sevillei. A fost 1-1 în Gruia și 0-0 pe Ramon Sanchez Pizjuan.

În minutul 87 al returului din Andaluzia, CFR Cluj a avut un gol anulat cu VAR, pentru un henț făcut de Lacina Traore. În prelungiri, Mihai Bordeianu a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaș galben.

Campioana României a avut jucători eliminați și la Berna. În finalul meciului cu Young Boys, Cristian Bălgrădean și Damjan Djokovic au fost eliminați în urma conflictelor verbale pe care le-au avut cu arbitrul Benoît Bastien.

 

 

Închide ×