Gâlcă nu a fost Van Genial! MUTAREA FATALĂ cu Astra!

Daniel Vlad   
în Casa Pariurilor Liga 1
12/07/2014, 12:46
Gâlcă nu a fost Van Genial! MUTAREA FATALĂ cu Astra! GALERIE FOTO

Multe voci îl critică pe Gâlcă după meciul din Supercupă! Tehnicianul a ales în meciul cu Astra Giurgiu să nu copieze mutarea făcută de Louis Van Gaal la finalul celei de a doua reprize de prelungiri cu Costa Rica. Atunci, în minutul 119, reputatul selecţioner al batavilor l-a introdus pe portarul Krul în locul Cilessen şi a reuşit să cîştige meciul! FANATIK.RO a aflat că tehnicianul clubului din Ghencea a ezitat să-l schimbe pe Arlauskis, deşi Fane Preda l-a sfătuit să facă această mutare. Motivul? Tînărul Valentin Cojocaru, rezervă în meciul de aseară, apărase la antrenamente mult mai bine la penalty-uri ca Arlauskis!

Preda i-a spus lui Arlauskis să încerce să rămînă pe centrul porţii

O sursă din cadrul clubului Steaua a dezvăluit pentru FANATIK.RO din ce motiv Gâlcă nu a făcut rocada Arlauskis – Cojocaru. “Costel Gâlcă este antrenorul principal şi el are ultimul cuvînt. Cu toatea acestea ştia clar de la antrenamente că Valentin Cojocaru este mai bun faţă de Arlauskis la loviturile de la 11 metri. Cojocaru apărase la antrenamente şase lovituri din trei serii, iar Arlauskis doar una singură! În aceste condiţii, Fane Preda chiar i-a propus lui Gâlcă să facă rocada portarilor, mai ales că antrenorul principal mai avea o schimbare de făcut! Costel le-a spus după meci că i-a fost frică să facă această mutare, deoarece îi era teamă că Valentin Cojocaru nu va face faţă presiunii. Astfel, după ce Gâlcă a ales să meargă pînă la final pe mîna portarului lituanian, Preda a încercat să îl ajute pe acesta pe cît a fost posibil, spunîndu-i să încerce să rămână pe loc, deoarece avea informaţii că mulţi dintre jucătorii de la Astra au obiceiul să tragă pe centrul porţii”, ne-a spus sursa respectivă.

Cojocaru este specialist la penalty-uri

 FANATIK.RO  a aflat că portarul în vârstă de 18 ani este un specialist al acestor execuţii. Anul trecut, pe vremea în care apăra şi poarta juniorilor Stelei, într-un meci cu Dinamo, a reuşit să pareze trei lovituri de la 11 metri , reuşind în aceste condiţii să cîştige aproape de unul singur jocul respectiv.

cojocaru-valentin-660x349

Închide ×