Gigi Becali, după victoria României cu Croația: “Mă oftic pentru că nu l-am luat pe Tudor Băluță!”

Sorin Dumitrescu    Claudiu Melinte   
în Euro U21
19/06/2019, 20:32
Gigi Becali, după victoria României cu Croația: “Mă oftic pentru că nu l-am luat pe Tudor Băluță!” GALERIE FOTO
Gigi Becali despre Tudor Băluță. Finanțatorul FCSB regretă că nu l-a adus la echipa lui

După superba victorie a României, cu 4-1 în fața Croației, finanțatorul FCSB Gigi Becali nu și-a ascuns dezamăgirea pentru faptul că nu l-a cumpărat pe Tudor Băluță de la Viitorul, jucător care a semnat din iarnă cu Brighton, unde va fi coleg cu Florin Andone, în Premier League. Gigi Becali a făcut numeroase transferuri în ultimii ani de la echipa patronată și antrenată de Gică Hagi, dar pe Tudor Băluță nu a reușit să îl aducă la București.

Lui Gigi Becali îi pare rău că nu l-a adus pe Tudor Băluță la FCSB

Becali îi prevede un viitor de excepție mijlocașului care a marcat al treilea gol al României, practic reușita sa fiind cea care a adus liniștea în tabăra tricolorilor mici. „Cel mai mult mă oftic că nu l-am luat pe Tudor Băluță! O să fie cel mai bun jucător. O să valoreze 200 de milioane de euro!”. Becali este foarte încântat de evoluția echipei din meciul cu Croația și crede că parcursul bun va continua.

Tudor Băluță nu a dat însă importanță cuvintelor lui Gigi Becali, preferând să se concentreze asupra momentului, adică la următoarele meciuri de la Campionatul European de tineret, care vor fi adevărate teste pentru elevii lui Mirel Rădoi, pentru că Anglia și Franța sunt reprezentantele fotbalului de top din Europa, cu jucători deja cotați la sume amețitoare.

Gigi Becali despre Tudor Băluță/ Va valora 200 de milioane euro. România va bate și Anglia și Franța

Reacția lui Tudor Băluță

„Acestea nu sunt lucruri care mă privesc, mai ales în acest moment. Sunt concentrat pe ceea ce avem de făcut aici. Eu am semnat din iarnă cu Brighton, mă gândesc să fac acest turneu foarte bun, după care să mă duc acolo şi să fac o pregătire bună. Nu cred că este cazul să vorbim despre mine sau despre altul, este cazul să vorbim despre echipă, pentru că de-asta suntem aici, să facem rezultate, ca echipă, pentru România”

Gigi Becali este extrem de euforic după victoria cu Croația și este convins că vom bate și marile puteri Anglia și Franța: “Am fost sigur că o să-i batem pe croați. Avem o superechipă națională. Am spus de la început că o să-i spulberăm. O să-i batem și pe englezi, și pe francezi! Tot fotbalul românesc are de câștigat din asta. Valoarea jucătorilor români va crește”

Închide ×