Sport

Lui Ionel Dănciulescu nu îi vine să creadă că Dinamo a retrogradat: „Nici nu conștientizez magnitudinea loviturii primite!”

Ionel Dănciulescu a recunoscut că nu poate să conceapă faptul că Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria clubului, după barajul cu Universitatea Cluj.
29.05.2022 | 23:30
Lui Ionel Danciulescu nu ii vine sa creada ca Dinamo a retrogradat Nici nu constientizez magnitudinea loviturii primite
Lui Ionel Dănciulescu nu îi vine să creadă că Dinamo a retrogradat. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Fostul atacant și oficial al „câinilor” este dezamăgit de atitudinea arătată de jucători, mai ales în repriza secundă a barajului cu U Cluj, ținând cont că partida s-a jucat pe teren propriu.

Lui Ionel Dănciulescu nu îi vine să creadă că Dinamo a retrogradat

Ionel Dănciulescu a fost nedumerit după retrogradarea lui Dinamo: „E mai dureros că, în special în repriza a doua, U Cluj nu cred că a făcut trei pase legate, iar tu, cu presiunea asta, nu ai înscris măcar un gol, măcar să speri la ceva pe final.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, nici nu conștientizez magnitudinea acestei lovituri pe care am primit-o în această seară, am nevoie de ceva timp să conștientizez ce s-a întâmplat”.

„Din ce știu eu, e greu să poți să faci din CS o echipă de primă ligă. Nu se dorește nicio fuzione între CS și FC, e fals.

ADVERTISEMENT

Nu mi se pare corect, Răzvan nu poate să le facă pe toate, ai nevoie de oameni… degradarea mare a clubului a fost acum doi ani de zile, după ce am salvat echipa”, a mai spus Ionel Dănciulescu, la TV DigiSport.

„Suporterii vor rămâne, vor ține tot cu Dinamo, problema e la conducere. Cineva trebuie să facă niște plăți, trebuie adusă la zero, mai departe nu știu ce va fi.

ADVERTISEMENT

Mă uitam la primul meci al lor din campionat, au dispărut o serie de jucători. Îți dorești, bun, dar nu joci fotbal. U Cluj și-a câștigat promovarea în meciul tur, azi a jucat cu teamă, dacă Dinamo era mai periculoasă, putea obține mult mai mult de la acest meci.

Ai 14 cornere, chiar nu poți să pui cumva jucătorii în careu… o echipă care are suporteri nu va muri, atâta timp cât suporterii există, nu va muri Dinamo”, a spus și Gabi Balint.

ADVERTISEMENT

„Atât au putut jucătorii!”

Andrei Cristea, fostul atacant, printre altele, al lui Dinamo, a vorbit la finalul confruntării și crede că unii jucători ai „câinilo” nu pot mai mult decât au arătat pe teren:

„Nu mă gândeam, chiar nu credeam că va ajunge Dinamo să retrogradeze. E un moment zero, poate va fi un punct de reconstrucție, nu mă pronunț în privința administrării.

Atât au putut, trebuie să recunoaște, poate unii n-au înțeles ce înseamnă Dinamo, sunt multe întrebări, dar sunt tardive”.

„Nu e corect să vorbim doar de doi jucători, a fost un grup, nu sunt eu care să-mi dau cu părere, eu am venit în calitate de fost jucător și îmi pare rău că a retrogradat Dinamo”, a mai spus Andrei Cristea.

ADVERTISEMENT