Fotbal international

Lui Leo Messi nu-i place să fie celebru! ”Sunt momente în care mi-aș dori să fiu un anonim”

26.12.2020 | 13:30
Lui Leo Messi nui place sa fie celebru Sunt momente in care mias dori sa fiu un anonim
ADVERTISEMENT

Lionel Messi, starul de 33 de ani al celor de la FC Barcelona, a dat un interviu destul de sincer, în care spune de ce nu-i place să fie o persoană celebră.

Jucătorul din Argentina a precizat că se bucură că este apreciat de fani, în același timp, a spus că în cele mai multe dăți celebritatea îl ”sufocă”.

ADVERTISEMENT

El a spus că ar vrea să poată fi un anonim și să se bucure de timpul petrecut alături de cei dragi în oraș, fără a fi întrerupt de fani.

”Sunt recunoscător pentru toată dragostea de care am parte”

„Este  adevărat că sunt o persoană privilegiată pentru tot ceea ce trăiesc în prezent, dar sunt momente în care mi-aș dori să fiu un anonim care se poate bucura că merge la magazin, la cinema sau la un restaurant.

ADVERTISEMENT

Sunt recunoscător pentru toată dragostea de care am parte și este ceva fantastic. Atunci când sunt cu familia mea și cu copiii mei, aș prefera să nu fiu băgat în seama”, a declarat Leo Messi, potrivit La Sexta.

Fotbalistul argentinian a marcat golul cu numărul 644 pentru echipa catalană în jocul cu Valladolid, scor 3-0 și l-a întrecut astfel pe Pele în  ierarhia all-time a jucătorilor cu cele mai multe goluri date pentru o singură formație.

ADVERTISEMENT

Messi l-a întrecut pe Pele

Lionel Messi a înscris cele 644 de reușite în 749 de jocuri oficiale pentru FC Barcelona, adică o medie de un gol la 1.16 meciuri, iar Pele a marcat 643 de goluri în 757 de partide între 1946 și 1974 pentru FC Santos: o reușită la 1.17 jocuri.

La 100 de milioane de euro este cotat Leo Messi pe site-urile de specialitate. 7 reușite în 14 meciuri a marcat Lionel Messi pentru catalani în actualul sezon din campionatul Spaniei.

ADVERTISEMENT

3 goluri în patru partide a marcat jucătorul argentinian în grupele Ligii Campionilor, în actuala stagiune. Fotbalistul Barcelonei a petrecut Crăciunul împreună cu familia sa. Messi se află în Argentina, acolo unde a zburat cu un avion privat după sfârșitul partidei dintre Valladolid și FC Barcelona (0-3) și de unde va reveni pe 27 decembrie, pentru a pregăti jocul cu Eibar de pe 29 decembrie. „Vă dorim un Crăciun plin de iubire şi de sănătate! Un Crăciun fericit!”,  a fost mesajul familiei lui Messi.

ADVERTISEMENT
Tags: