Fotbal intern

Lui Mutu nu-i e frică de retrogradarea cu Voluntari. Înțepături către Claudiu Niculescu

23.05.2018 | 23:42
Lui Mutu nui e frica de retrogradarea cu Voluntari Intepaturi catre Claudiu Niculescu

Adrian Mutu a comentat situația din clasamentul Ligii 1 și șansele formației sale de evitare a retrogradării, după înfrângerea suferită cu 2-0 pe stadionul Ștefan cel Mare, în compania lui Dinamo.

Tehnicianul ilfovenilor susține că îi place provocarea de a salva retrogradarea și a lansat săgeți către fostul antrenor al Voluntariului, Cladiu Niculescu: „Dacă era o pată pe CV-ul meu că aș putea să retrogradez, nu mai veneam la Voluntari. Nu știu de ce trebuie să se pună ideea pe tema asta, că Mutu a pierdut în fața copiilor lui Bratu. Aceiași copii erau și când Voluntari a pierdut 4-1 și nu era Mutu antrenor. Eu am făcut de două ori mai multe puncte față de Claudiu Niculescu. Eu am 7 puncte în play-out, el are 4!”, a comentat „Briliantul, la conferința de presă de după meci.

Mutu e sigur că va salva FC Voluntari de la retrogradare: „Mi-am pus numele în joc”

Adi Mutu a comentat și înfrângerea cu Dinamo și a pus vina pentru înfrângere pe oboseală: „Bineînțeles că pregătim meciurile, dar dacă nu dăm gol la ocaziile create. De asemenea, oboseala a intervenit, media de vârstă este puțin ridicată la noi. Băieții au încercat în primele minute, am avut și o bară. Păcat. Le-am cerut băieților să joace cu inima, să aibă o atitudine bună, să dea totul pe teren. Cred că în momentul ăsta atăta putem.”

El nu se teme de retrogradare și susține că nu regretă că a venit la formația ilfoveană: „Știam ce găsesc aici, trebuia să încep de undeva. Mi-am pus numele în joc, mi-am pus fața în joc și încerc să o scot la capăt. Am încredere în băieți. Trebuie să ne odihnim și să abordăm următorul meci cu mai multe resurse.”

Dar dacă se va întâmpla să retrogradeze, Adi Mutu promite că va rămână la cârma echipei: „Eu mai am un an contract. Dacă retrogradăm o luăm de la capăt, formăm o nouă echipă și încercăm să promovăm în Liga 1.”

Cu 2 etape înainte de finalul play-out-ului Ligii 1, FC Voluntari are 25 de puncte, cu două mai multe decât Poli Timișoara, echipă care are un meci mai puțin disputat.